Friday, July 13, 2012

Няма как да е другояче. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 
Spanish      Portuguese Темата ни днес е необходимостта от отговорност и желанието да предприемем действие. И двете неща бяха много нужни преди да настъпи някаква реална промяна. Щастливи сме да ви кажем, че когато имаше нужда, вие се притекохте да изпълните задачата. Тези от вас, които имаха възможност и начин да предприемат значими действия, го направиха и ние можахме да се уверим, последствията да са според нуждите и очакванията.
Сега нещата текат добре и се вижда началото на края. Въпреки че основните ви информационни медии все още не оповестяват очевидното, лесно се забелязва, че новините се разпространяват и без тях.  Вашите социална медия и алтернативни източници далеч са ги надминали в предаването на истината и по този начин имат чудесен ефект в промяната на масовото съзнание. 

Милиони от вас свикват с идеята за предизвикване на промяна с помощта на вашето собствено намерение и въображение. Това е нещо, което трябваше да бъде избегнато на всяка цена. Знанието за вашата собствена сила никога не трябваше да види светлина. Сега е твърде късно. Котката вече излезе от всеизвестната чанта.

През следващата седмица всичко това ще се лансира по много начини. Вие имате склонност да обсъждате и да възприемате тези промени по един или два специфични начини. Моля да осъзнаете, че това, което се случва е много, много по всеобхватно. Всяка мисъл, всяко действие, всеки човек, даже всяка частица са замесени в предизвикването на изместването, което желаете. Това се случва според Божествената Воля. Няма как да е другояче. Даже най-упоритите усилия в противодействие ще бъдат огънати в услуга на задачата и ще завършат със собственото си поражение.
Движещата сила продължава да расте и ще продължи до момента, когато осъзнаете, че новият ви свят е тук. Това винаги се случва така. Всяко намерение, всяка дума, и където е възможно, всяко малко действие, което всеки от вас може да прибави, накрая ще докажат, че са били точно каквото е било необходимо. Виждате ли, точно затова ние винаги действаме като вашите мажоретки. Почти е настъпил денят, когато ще можем да кажем, „Вижте! Вие го направихте!“ Сега останете непоколебими, мили сърца, и ни викайте винаги, когато имате нужда от нашата помощ. Ние никога не сме по-надалеч от мисълта ви. 

За тези от вас, които използват предложенията, които ви даваме във вашите медитации, една последна картина. Когато безусловната любов започне да тече от вас, дръжте целия ви свят в ръцете си. Мислим, че това усещане ще ви хареса. 

Ще говорим пак. Приятен ден.

Превод : Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони