Thursday, July 5, 2012

Blossom Goodchild - 2 July 2012


 
Юли 2, 2012

Добър ден мои приятели.През цялото време бях ангажирана със себе си ,да общувам с вас,но все още не съм сигурна ,че нещата ще се случат. Моята мисъл се движи прекалено бързо и може би е по -подходящо да говорим утре ... поради някаква причина.  Както и да е ... Тук съм ... Въпросът е ... вие там ли сте?

Както винаги е голямо удоволствие , да сме тук с вас и да участваме в нашите моменти на прозрения с теб и всички, които ги е грижа да се качат също на борда.

По цялата ваша планета в сегашния момент има много спекулации, с всяко цъкане на часовника, а що се отнася до това дали да започне или не "последното изпитание ". Ние ще ви кажем само, че общото изместване на онези ,които се бяха  отказали да се предадат,тяхното съществуване , и че те не служеха на себе си или още повече на цялото. Онези сред вас, които загубиха своя път... или можем да кажем също ... тези, които го следват. Защото,както ние започнахме,преди... не всички, както изглежда са го започнали ,може би ти си много изненадана... както Истината бе разбулена...да открие някои различни мнения ,така и ти можеш още веднъж да помислиш ...и когато разкриеш неизвестните неща ,те ще се отворят...и несъмнено съдържанието ще промени твоят ум.

Много от нас се вълнуват, когато говорихте последния път отностно втората половина на годината,отностно започването. Вътре в мен нещо ми нашепва ,че "нещо е в ход".Ние още веднъж преоткрихме себе си от ръба на своите места. Ние както винаги се държим за нашите шапки и все още има само лек бриз ​​в остатък на урагана,който премина.

И все пак,как първо почувствахте ураганът ? Бризът става все по-силен и по-силнен ... вятърът се вдига и набира скорост. Основата на урагана, може би е по надалеч от преди ...и все пак,вихърът не започна ли да се отвява? 

Скъпи мои ... наши приятели ... в рамките на тези променящите се времена е от жизнено значение, да запазите вашите знания с вас. Правете това, което има смисъл за вас! Не следвайте като овце незабавната,пряка реакция,не слушайте тези, които ги е грижа да ви измамят.

Какво всъщност е значението ? Може ли да се впуснете в  малко повече подробности отностно това, така че да знаем какво да очакваме?

Това не е какво да търсят,да очакват ... а е всъщност какво трябва да ЧУВСТВАТ. Във вашия свят имат една поговорка "Надушвам предател" не сте ли я чували? Е, ние ви предлагаме да запазите вашата сетивност,а и да и позволите тя да се повиши.  Въпреки, че промените идват в драматичен смисъл ... те все още ще бъдат скрити/самоподразбиращи се ...

Карате ме да гледам на тези думи,като на трудни...като "подразбиращи се"...ако това ви прави по сетивни?

Това е което,ние ви помолихме да подобрите. Вътрешно объркани ще бъдат тези, който ще опитат безжалостно да възобновят тяхното обществено положение и по този начин техния обичаен навик... те ще направят за себе си най-добро убеждение ,онези които " трополят" ... с цялото си уважение...това което присъства като Истина... не е Истина.

Ние не бихме желали да ви засегнем... ние само се опитваме да ви подготвим. Ние трябва да ви повтаряме многократно,че има много бъркотия,безпорядък да идват.

ТОВА Е ЗАЩОТО,НИЕ ВИ МОЛИМ ДА СИ ПРИПОМНИТЕ ВЛЮБВАНЕТО.

ЗАЩОТО ЛЮБОВТА САМА ТРЯБВА ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА ПОЧУВСТВАТЕ ВАШАТА ИСТИНА,ТОВА Е КОЕТО ВИ БЯХМЕ ПОМОЛИЛИ ДА ПОЧУВСТВАТЕ.И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ ,ПРЕЗ ТЕЗИ ДНИ, ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТАВИТЕ ТОВА В ПРАКТИКА,ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА.ЗАПОМНЕТЕ ТОВА.

Аз знам, че няма страх. Така ,че чрез напомнянето за нашата Светлина и Любов всички ще бъдем добре. Аз знам ,че това е дълбоко определено...но все пак,има да изплува част от мен, която е малко неспокойна отностно всичко това...защото ние не знаем ,какво ще дойде, тук доло. Ние не знаем ,как всеки един от нас ще реагира на всичко това за да може то да се случи и всичко това ние да чуем. Това изглежда повече,като енергията която ще бъде завъртяна наокуло към нас ,така че да се появи това,може би малко се страхувам... идва от онези ,които ще открият всичко толкова шокиращо.

И все пак да повторим...ВИЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ!

Това е D ДЕН!

Това е времето, в  което ти дойде тук за да бъдеш част от това»Пробуждане». Това е моментът,за който копнеехте да дойде. Това е причината, да дойдете тук долу.  Това е целта,заради която си дошъл да служиш. Това е за което си бил подготвян през цялото време.

Позволете ни да ви помогнем, ако ние можем  де,чрез думите ... много пъти сме използвали това метафорично,сцената на игра и ролята ти ,която ти играеш. Обаче ,колкото и да си подготвян...колкото един е съвършенно уверен в себе си ,другите репетират  усърдно...разбира се ,винаги първата нощ ще са напрегнати...Но няма значение коя една част или в колко голяма част от постановката те участват.

И все пак ... веднъж ,че завесата е вдигната ... веднъж ,че сцената се разкрива ... една "роля" изпълнена с вяра... знаейки, че "този момент" ... е единственият и че те са работили точно ... когато всички усилия се възнаграждават. Една сцена се търкаля от следващия и всички участници, екипажа и публиката "играят страна", те всички дойдоха тук, за да играят.

Не се съмнявайте, ... разбира се че ще има първоначално задържане.  Но бъдете сигурни, ... това не е  ала бала,  двудневен план, който е бил пуснат тук по прищявка!

ТОВА Е БОЖЕСТВЕН ПЛАН, който е бил игран през цялото време. СЕГА сте на път да се справите с крайните етапи от края на една глава, която ще ви отведе в следващата.

Книгата е една от тези,които са толкова вълнуващи,че не можете да я оставите! И все пак ... мога само да бъда честна ... аз ще следвам моя ден ... Живота"просто се случва" за мнозина. Има такива,които правят планове покрай  Коледните празници  и такива ,които  обсъждат възможности за проекти, които са част от нашите планове за края на годината ,и действително открай-до край  на  2013 ... и аз не мога да помогна, но мисля «но какво ...? "  Знам, че не съм сама в това начинание! Имам в предвид ... съжалявам ,колебая се ... но какво ще стане, ако всички ние открием,намерим себе си точно по Коледа ,тази година ... или дори следващата ... просто казвам...е добре ... "Ами ... ами какъв беше този сигнал за всичко това?"

Какво ще стане, ако не го направим?

Какво ще стане, ако го направим?

Какво ще каже дали има промяна или не. Ние ще ви кажем ... ние не се чувстваме като вас,просто бих казъл ... нашите "вратовете ни залепнаха". Бихме казали с цялата си увереност, че нещата няма да се случат/ако вашия свят ще се тътри винаги.При това положение нещата няма да се случат.

 Добре... Аз ще взема под внимание думата ви ... за сега! Ние хората поставяме на изпитание много неща преди да се Доверим... така ,че вие можете да ни разберете,аз съм сигурна в това,защото аз също бях малко предпазлива.

И все пак ние не можем да не оценим високо това ,което ни казваш сега...за наша перспектива...всички неща в ГОЛЯМАТА СХЕМА се движат по плани и пробуждането е съвършенно,поразително.
Не ми харесва да съм лоша компания...но моето вълнение от миналото «съкрушително се свърши»...ако ние сме обвити в голям пашкул,как бихме могли да видим този преход...точно по тази причина,отново,аз трябва да поставя моята превъзбуда на вашето доверие .Има много определения «изграждане»заемане на място и възможности които ще трябва да се случат»приземяване»Истината може да завърти вашият ум като влакно.Аз наистина се надявам това да се случи в случай ,в който един играч иска да се скрие и се държи като дете...»Идващото готово ли е или не!»
 И ВИЕ СТЕ готови.

Не може да време за повече чакане. НЯМА ПОВЕЧЕ ПОДГОТОВКА.

Това е направено.

Не е нужно повечче да се крием от онези които бяха толкова скрити.
Ние ви предлагаме  да защитите вашата чест . Бъдете бдителни ,когато защитавате вашата СВЕТЛИНА. Бъдете нащрек. Енергиите на смущение ще бъдат нарушени ... така,че трябва да бъдете много продуктивен, за да сте наясно кога да защитите вашата енергия и да я подържате сигурна и топла. Това ще трябва да използвате изцяло.
Аз самата имам няколко начина, които избирам да използвам, когато чувствам нужда от защита.  Бихте ли били така любезен да  ни предложите начин, по който мислите, че ще ни помогне най-много?

Всъщност.Ние показваме образа на едно яйце. Представете си, себе си безопасно вътре в черупката на яйцето като все пак си представите,че черупката не е на пернат приятел. Ние ще ви покажем един  непрозрачен овален кристал.  Представете си, че около енергийното ви поле. Вашата аура. Тя е толкова мигновена ,като мисълта . Това може да задържи отрицателните мисли на другите навлизащи във вашето енергийно поле. Но за себе си, можеш да позволиш на моща на всички цветове, изцеление и любов, да живеят безопасно в рамките на и подновяване на енергийните нива на непрекъсната основа.

Мога ли ,просто питам ... защо е непрозрачна...което ме кара да мисля че от прозореца на банята, вие не можете да видите ясно?

Ние ви предлагаме това, защото това е разумно да го направите. За да бъде кратко ... ако човек не може да види нещо ясно ... той става малко несигурен, дали пък това не е за него ". Много души ще се стремят да се придържат към светлината, за да попълват своята собствена. И все пак, това неозначава , че светлината трябва да се взема от други души. Това означава, че друг може да ви предложи точно указание как да можете  да  "озарите собствената си светлина", но тя не трябва да се взема от други души и следователно разрушават да разрушава тази на друг.

Ok ... благодаря. Ами все пак ... тези, които трябва да видят Светлината,  те знаят ли "къде да отидат", за да потърсят помощ?

Бихме ти казали, че това има друго значение, различно от това за онези които желаят да ... поради липса на по-добър начин да я вземат ... смучат такива енергия. Знайте, че тези, които искат да бъдат намерени ще бъдат намерени.
Как Бихме могли,бихме желали да натиснем един бутон и «целия план «може ли да бъде разкрит.

Както искате!!! Опитайте факторът, чувство за неудовлетвореност от наша гледна точка! Но ... въпреки че аз задавам въпроси от името на всички ни ... някъде вътре в мен е пълно разбирането, че всичко ще бъде наред ... Аз просто знам, че така ще бъде. Без значение какво средните глави ще разкрият ... Аз просто знам, че в края на това ... ние всички ще отидем да живеем щастливо до края ... просто знам, че ще е така! Аз също знам "пъти" за днес. Благодаря ви много. С любов и благодарност на всички вас.

Изместване. Провери това, че има различни значения!Направете го ,както си щете!

Превод Петя

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони