Thursday, July 5, 2012

Съобщение на Галактическата федерация чрез Шелдън Найдъл - 3 юли 2012 г.

 
Здравейте! Времето за промени е тук за всички нас. Небето се придвижи към Земята и обяви, че е дошло времето за освобождение и за свобода. Затова за нас е чест да дойдем на Земята и с цялото необходимо старание да се изправим пред тези, които бързо и с голяма арогантност забравиха, че те само временно са “господари” на тази великолепна реалност. Нашето идване сега ще изясни напълно тези неща за тях и ще павира пътя за нова епоха за човечеството от повърхността на Земята. 


Преди близо 13 хилядолетия вие започнахте да падате в този нелек свят на ограничено съзнание. Това е една реалност, в която за вашите нови “господари" и техните тренирани лакеи беше относително лесно да ви контролират и манипулират. Това време сега бързо се приближава към божествен край. Вече започнаха акции за да бъдат принудени тези, които толкова дълго време владееха тази страна, да пуснат юздите от ръцете си. Нашите свързващи екипи и множеството техни свети съюзници работят упорито за да завършат програми, които ще съживят отново вашия свят - свят, в който ще бъдете освободени и където, със свещена цел, вие можете да завършите вашето пътуване към пълното съзнание.
 
 
Сега ние се готвим да завършим процеса, който ще помогне на нашите земни съюзници да прогонят много режими, които сега са контролирани от тъмния Кабал. Това ще даде възможност да бъде установен нов тип управление, който заедно с нова финансова система, ще доведе нова ера на изобилие. В допълнение, това ново управление ще позволи въвеждането и прилагането на нови, свързани със Земята технологии, които досега са били държани в тайна, които ние евентуално ще комбинираме с наши собствени технологии, за да ви дадем време на мир, благосъстояние и безпрецедентно международно сътрудничество.
 
 
Ние идваме да ви дарим с богатство от знания, които ще ви освободят от глупавите лъжи и фалшиви интерпретации на вашите господари, които скоро ще бъдат отстранени. Тези кабали са последните остатъци на онези групи, които ви владяха толкова безсърдечно, и сега те ще бъдат изобличени в това, което са в действителност! Тези арогантни и злонамерени хора планираха да продължат да ви лишават от божествения дар на пълното съзнание и да ви държат в постоянно робство. Тези подли планове се “свързват накъсо”, докато ви говорим, и никога няма да се сбъднат!
 
 
Нашата мисия тук в края на краищата е свързана с първия контакт. Ние сме дошли отдалече, за да изпълним божествените декрети на Лорд Сюрея и да ви донесем свещен комфорт от най-високите сфери на Небето. Серафимите от AEON благословиха вас и нас с божествена милост, която ще донесе нова ера на Земята. Тази нова епоха ще въведе нова реалност от 5-то измерение и време на пълно съзнание за Гайя и за нейните многобройни народи.
 
 
Преди много време ние от Галактическата федерация колонизирахме тази планета и създадохме това, което вие най-често наричате Лемурия. В тази магическа страна ние можехме да просперираме – върху и под повърхността на Земята. 
 
 
Тази висока култура бдеше над свещената същност на Майката Земя и нейните многообразни екосистеми. По-късно група от атланти беше повлияна от тъмни елементи и доведе някои от вас до временно състояние на робство. Следваха събития, които доведоха малък контингент от хора в голяма опасност. Небето се намеси и нареди тази малка група да измине период на ограничено съзнание.
 
 
Тази одисея трябваше да бъде ключ за осигуряването на постоянен мир в тази галактика. Изглежда тъмният континуум на Анхара създаде множество галактически империи, които бяха населени със същества, на които беше отказано необходимото Светлинно тяло за съзнателно връщане към Светлината. Планът на Небето беше в бъдещо време да използва безкрайната любов и натрупаните в тъмнината знания на земните хора, за да придвижи тези ограбени цивилизации отново към Светлината.
 
 
Това време е сега. Сега е моментът за вас да изпълните вашата божествена мисия и да се подготвите за тази голяма задача. За тази цел ние използваме вашите сили и способности, за да осигурим за вас един нов свят. В този свят вие ще срещнете вашите предци от Лемурия и в Агарта, окъпани в Любов и Светлина, ще се трансформирате в същества с пълно съзнание. В това ваше първоначално състояние вие можете да се срещнете с вашите “нови клиенти” и в Любов да им донесете най-скъпия подарък: напълно функционално СВЕТЛИННО тяло! Тази божествена услуга очарова Небето и помага на цялата Галактика за голямото Единство, което е истинската Светлина на Небето.
 
 
Намасте! Ние сме вашите възнесени Учители! Ние идваме отново при вас с някои информации за това, което се случва около вас. Понастоящем голям брой от тези, които тайно наблюдаваха изключителната алчност и корупция на тъмните сили, събират огромно количество доказателства за техните съдебни дела. Това количество данни може да се използва и за проследяване на масите от злато и на свързаните с тях облигации и да се гарантира, че кабалите не са си ги присвоили и не са ги вкарали в обръщение.
 
 
Сега ние притежаваме тези фондове и нашите многобройни съюзнически групи добавят много от тези инструменти в постоянно нарастващите парични запаси, които скоро ще бъдат предадени на онези, които са сред първите получатели на фондовете за благосъстояние. Тази операция изисква повече време по две причини: първо, ние трябваше тайно да съберем големите количества злато, които бяха откраднати от тъмните сили. Второ, трябваше да съберем доказателствата за това, как тъмните сили са успели със собствената си арогантност да разрушат базата на тяхната власт!
 
 
Нивата на контрол, с които кабалите ви владееха, се разпадат бързо, и тъй като тези нива сега губят своята ефективност, постепенно се разкрива невероятният размер на алчност и незаконност на техните институции. Небето великодушно ни снабди с удивителни средства, които ни позволяват да следим тези мошеници и в това отношение ние констатираме, че онези, които искаха да поробят човечеството, в действителност са изключително некомпетентна сган! 
 
 
Техните многобройни процедурни грешки и неразрешени превишения на техните правомощия еднозначно доведоха до сегашното лошо положение, и планините от незаконни дългове са директният резултат от тази необуздана алчност. В това отношение Небето ни даде много ефективно средство, за да ги обуздаем, а участието на нашите братовчеди от Вътрешната Земя и от Космоса помогна това дело да приключи в полза на човечеството. Ние сме много благодарни за това и благославяме всички на Небето за техните чудесни подаръци и за нашето освобождение от тъмнината. 
 
 
Процедурите, които текат сега, са в техния финален стадий и така на нас ни беше дадена “зелена светлина”. Разглеждайте го като някакъв старт в Кейп Канаверъл за космически полет с екипаж, където всичко се намира в заключителното обратно броене. Много процеси трябва да са приключени и по пътя към това може да има някои забавяния. Но всичко е насочено към старта, веднага щом всички тези завършващи комплексни процеси бъдат проверени и отметнати като свършени.
 
 
Ето къде се намираме сега. Имаме нужда от честност и доверие и затова ви молим да използвате вашите изключителни позитивни енергии, за да се гарантира, че този "старт" ще се случи, както е планирано.
 
 
Нашето колективно намерение изцяло е фокусирано върху това. Много групи на Галактическата федерация, както и персоналът на нашите съюзници работят усърдно за навременното приключване. Ние изцяло вярваме, че божествените събития ще се състоят скоро, което ще създаде реалност на мир, просперитет и, преди всичко, свобода!
 
 
Днес ние отново направихме преглед на това, което се случва във вашия свят. В ход са неща, които скоро ще сложат края на тъмните кабали и на техните многобройни партньори. Вие сте много близо до това да станете свидетели на чудесно събитие: връщането на СВЕТЛИНАТА на планетата Земя! По този начин бързо ще завършите вашето пътуване обратно към пълното съзнание. Знаете ли, скъпи души, че безкрайното изобилие и несвършващото благосъстояние на небето в действителност ви принадлежат! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)

Ченълинг на Шелдън Найдъл
Превод: Лусесита
http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan03-07-12.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони