Tuesday, July 2, 2013

Ние не можем да ви дадем предпазни каски. – канализирано от Рон Хед


30 юни 2013
Архангел Михаил
 Image converted using ifftoany
Време е за нас да обсъдим движенията които се случват във вашите общества. Други са го направили вече. Дори и другите ченълинги са направили това. Но ние само докосваме темата тук. Това може да е кратко съобщение, но ние ви вярваме, че ще му отделите мисъл и внимание.

Вие вече виждате около себе си съобщения за много катаклизми. Казват ви за бунтове, за масови протести, за държавни репресии. Вие сте уведомявани почти ежедневно за планове и технологии които са предназначени да ви контролират, дори повече отколкото в момента сте контролирани. Вие сте бомбардирани неограничено с истории за тежка телесна повреда от всякакъв сорт, повечето от които, може да се отбележи, са настъпили на много хиляди километри от вас. Ако следите тези неща, ще бъде много лесно за вас да изгубите себе си в чувство на съмнение, страх и депресия.

Повечето от вас които следят тези съобщения, не всички, но повечето, са се научили да балансират това, което вземат в своето съзнание и да остават обнадеждени и центрирани в себе си. Дори и така да е, ние имаме една гледна точка, която искаме да обсъдим по отношение на всичко това.

Вие, в момента, започвате да реконструирате вашия свят в място от типът за които най-голямото мнозинство от вас са бленували и са се молили през последните няколко хиляди години. Вие се молихте за него, и сега е време то да се случи. Вашия свят сега е строителна площадка, скъпи приятели. Но не можем да изградим ограда за безопасност около него за да ви пази от сътресенията. Ние не можем да ви дадем предпазни каски. Живеете в средата на работната площ. Каквото можем да направим, е, да помогнем да се помни истината за това което се случва, ако само дадете малко доверие на нашите думи.

Всичко което сега виждате, без значение как то изглежда на повърхността, се използва за постигането на промените които желаете, и в действителност, създавате за себе си. Така че, ако трябва да гледате по-смущаващи неща, и ние със сигурност мислим, че не трябва да заравяте главите си в пясъка, както вие казвате, тогава ви молим да търсите възможните начини по които те могат да допринесат за желания резултат. Най-вече, опитайте се да останете наясно в тези времена на промени в световното съзнание, които те внасят. Те със сигурност са оказали  голямо въздействие на вас, нали така?

В същото време, продължете да работите за собствения си растеж и да предлагате любов и комфорт колкото можете на другите. Тази любов, която ние предлагаме, Е новият свят за който мечтаете.

Бъдете в мир във вашите сърца, скъпи приятели, скъпо семейство. Ние ще говорим отново. Добър ден.

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони