Sunday, July 21, 2013

Поздравления - Вие построихте мост към друго измерение! - съобщение от АА Михаил и Ангелите Пазители


Мили деца на Светлината и Любовта, ние идваме при вас отново с послание за надежда и самостоятелно откриване, защото сега е време за всичките ви самоличности да светят през обвивката ви. Всички сте пътували надлъж и нашир от различни галактики и различни Планети, за да дойдете на тази Планета в този критичен момент в историята не само на човечеството, но и в голямата Вселена.

Много от вашите звездни братя и сестри гледат надолу към Земята в момента с оромна почит към всичко, което се прави тук и към всичко, което предстои. С огромен респект към вашите способности, да се потопите в тъмнината и да покажете Светлината на онези, които са били заслепени от алчност,у жас,  насилие, гняв и мистерия с векове. Те ви гледат с обожание и се учат от всяка стъпка, която предприемате, защото те я поемат заедно с вас ... виждат и чувстват всичко това, през което преминавате на тази Планета.

Но сега е дошло времето за вас, най-накрая да блеснете и да си отдъхнете с въздишка на облекчение за следващите 3 месеца, през които ще бъдете окъпани от Слънце, Любов и Светлина. Всичко, което изглеждаше непостижимо за вас преди, сега ще бъде на една ръка разстояние и ние Ви каним да вървите напред с постоянство. Вървете напред по осветения път, който сте си представяли и към който сте се стремили, хванете другите за ръката, сега е ваш ред да вървите напред с увереност, защото вие сте изградили този път, вие построихте мост от едно измерение към друго. Ние приветстваме всички вас за всичките ви усилия при "вземането" на човечеството и издигането му отново към Светлината, така че да може най-накрая да пробие и да излезе от колелото на кармата, в което е било поставено и обърквано цяла вечност.

Ние ви се възхищаваме. Следващите 3 месеца ще отбележат много нови начала за човечеството и както вече ви казахме по-рано, ще видите повече от всичко, което жадувате да видите. Много души ще се събудят, разбрали своята истинска идентичност, много земни жители ще се откъснат от всекидневният си начин на живот и ще търсят промяна от тези около тях, но най-важното, ще искат промяна в себе си. Те най-после ще осъзнаят, че не могат да живеят така, както са живяли до сега, те ще видят вашата Светлина и ще вървят към вас, сега е време, за всички вас, Работници на Светлината, да застанете заедно, да се изправите и да засвети Светлината ви още по-силно, да излъчва състрадание, разбиране и любов за всички.

Много от вас ще бъдат спирани на улицата от минувачи, които ще започват да ви разказват историите си, техните радости и скърби, промените, които се случват в сърцата им. Много от вас ще участват в различни разговори с приятели, които не са имали възможност да чуят преди. Много от тях ще са в процес на напускане на настоящата си работа и изцяло ще се съсредоточат върху тяхната мисия като Работници на Светлината. Ние ви казваме, че подкрепяме Вашите решения и ще ви напътстваме по пътя ви. Слушайте сърцата си, защото ние винаги сме с вас.

Обичаме ви, подкрепяме ви и ви напътстваме. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Вашите Ангели пазители и АА Михаил.

Източник

Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони