Tuesday, July 23, 2013

Крион „ТРИТЕ ВЯТЪРА“


Крион „ТРИТЕ ВЯТЪРА“

Привет скъпи, Аз съм Крион от Магнитната служба.
И така, за мен не съществува отрязък от време между този момент, когато последно говорих с вас, и сегашния момент. Трудно е да се обясни на линейното Човешко същество, какво е това да бъдеш извън времето. Тоест, когато всички неща протичат едновременно, и това се явява доста странен предмет на обсъждане, защото във вашето разбиране, бъдещето ви е неизвестно, и вие не можете да се върнете отново в своето минало. За вас, съществуването ви през цялото време протича в настоящето. В същото време от моята страна на завесата, ние пребиваваме едновременно във всичките 3 реалности, но ние казваме на това „Сега“. Тези понятия – това са само енергии, но вие присвоявате всяка от тези реалности в своето тримерно разположение на скалата на времето.

МИНАЛО, като пример: Действията от миналото не могат да бъдат променени в 3Д, но спомените за тях – могат. Затова, ако вие презапишете вашето отношение към това, което е станало в миналото, то това ще измени ВАС във вашето настоящо време. В този случай , какво правите? Вие пребивавате в миналото и го презаписвате!

БЪДЕЩЕ: Вие казвате, че вашето бъдеще не ви е известно, но потенциалите на това, което можете да направите, всъщност са ви известни. В какъв смисъл и доколкото измените своето мислене днес, ще предизвика изменение на потенциалите на това, което може да направите утре. Ето защо бъдещето може да бъде презаписано днес. Когато се договаряте по някое време утре да излезете на разходка, това означава ли , че вие предсказвате бъдещето, ако навреме бъдете на заплануваното събитие? А ако в последния момент отмените уговорката, в този случай изменяте своето бъдеще? „Крион, почакай малко. Това са неща, които можем да контролираме, това не е същото, защото нашето бъдеще е тайна за нас.“ А какво, ако ви кажа, че за нас няма никаква разлика. „Договореностите“ планират и отменят събития в тази реалност, която вие не можете лесно да видите, намирайки се в 3D ,но това е все едно - това са потенциали, които създавате сами за себе си. Ние разглеждаме това, като едно и също, и това ни помага да ви дадем такъв ченалинг, като този. И ние се каним да назовем този ченалинг „ Трите Вятъра“.

Голяма част от тази информация ви е давана в продължение на много години във вид на различни фрагменти и детайли. Но този път ние ще съединим всичко в едно. Някои от приведените термини вече сте чували, ние споменахме за тях преди, и сега искаме да разложим всичко това пред вас, като килим, съдържащ отговорите на много въпроси и, възможно, някои противоречия. Някои неща могат да не съвпаднат с това, което вие, вероятно, сте чували от други, и в този случай влиза в играта вашето Божествено разпознаване, доколкото ще се наложи да задействате вашето интуитивно чувство, за да си изясните, има ли смисъл в тези неща, за които се каня да ви разкажа. Вие можете да започнете да приемате това, което аз бих назовал сега като духовна логика.

Човешката Душа

Преди всичко, ние разглеждаме Човешкото същество и душата на Човешкото същество, като едно и също нещо. В нашата реалност, това никога не се разделя и пребивава едновременно на много места. Но за по-добро разбиране от вас, в продължението на дадения урок, ние ще говорим за това, че душата пребивава само на четири места едновременно. Три Вятъра - това са три места от четирите, и другото место, в което пребивава вашата душа, се явява дом. И това е местото, където се намирам Аз, скъпи мои, и ние не назоваваме това място вятър, когато вие пребивавате у дома. Тук няма активни действия, съпътстващи противодействията, и няма това, което да притегля или отблъсква. Трудно, почти невъзможно е да ви описвам нещо такова, което е толкова близо до вас, но още така скрито от вас. Домът не се явява един от ветровете, защото това е место, в което вие пребивавате винаги.

Частица от Бог пребивава във вас, и въпреки това има нещо от моята страна на завесата, което е скрито от вас, докато вие се явявате Човек. Така и трябва да бъде, доколкото да изпитате енергиите, с които вие ще работите като бъдещ Човек, вие трябва да оставате в определена реалност и в определено състояние на съзнанието, за да можете да съществувате на планетата и да работите за решаването на главоблъсканицата. Но, когато сте у дома - няма вятър. Дома – това е място, когато не се намирате в нито един от ветровете. Дома – това е вашето естествено „състояние на Бог“.

Как Човека „вижда“ Бога

Ти – това е частица от Божествената супа, състояща се от безброй частици, но всички те са едно. Самата същност на квантовата размесеност /физически термин, описващ квантовия атрибут, когато всичко е взаимосвързано и се намира в единна реалност, независимо от разстоянието/ - проявление на атрибутите на Бог. Когато ти се докосваш до своя Висш Аз, ти се докосваш до всички свои части. Понякога хората мислят, че получават послания от ангелите, и тези ангели носят послание от други ангели, и така нататък, и така нататък. Хората виждат във всичко иерархия във властта, доколкото тя съществува в тяхната собствена реалност. Но у Бог няма такова понятие, защото мъдростта е Божествена – това е единна мъдрост, която винаги се явява една и съща мъдрост, и която винаги и навсякъде присъства в своята пълнота. Истината си е истина, и именно затова, че ти имаш частица от Бог, ти започваш за осъзнаваш абсолютната истина съразмерно с това, как се пробуждаш духовно. Затова ти можеш да вземеш от друго пробудило се Човешко същество от друга, неизвестна за теб част на света, изясняваща на друг неизвестен за теб език, - и да намериш тази същата истина. Вътре в теб е същия Бог, който е и у него.

Така че, така, както ти даваме този урок, отдай чест на твоята интуиция, тази част от твоя разум, която разпознава с помощта на духовната логика. За някои от вас ще бъде откровение, това за което ще говорим в хода на обсъждането на Трите Ветрове.

Трите вятъра

Човешко същество, в сценария на живота на Човека няма нищо по-достойно за честване от Трите Вятъра. Те определят едно от трите състояния, в които винаги пребивава Човека. Два от тях са кратки, и един дълъг. И това са: Вятър на Раждането, Вятър на съществуването, и Вятър на Изхода / вятър на раждането - начало на проявлението, Вятър на съществуването, битието – съществуване в проявено състояние, вятър на изхода – вятър на прехода, преместването, изхода от проявеното състояние и възвръщане в другата страна на завесата – уточнение от преводача/. С ваши думи вие бихте казали така : раждане, живот и смърт. Ние не приемаме тези думи, защото те имат предразположеност към 3D-реалността, която от части се явява, като ваш единствен поглед към истината.

Вятър на Раждането

Вятъра на Раждането се отличава от това физическо събитие, което вие назовавате раждане. За нас Вятъра на Раждането е – ти, буквално пред твоя вход в света /вдишващ своята първа глътка въздух/. При обсъждането на всеки “Вятър“, ние ще започваме с това, че ще отхвърляме погрешните представи и ще ви даваме истината. Така, че позволете ни да обсъдим толкова много, колкото можем и нека започнем с енергиите, свързани с Вятъра на Раждането.

Представи си себе си, като част от цялото, като част от елемента – Вселенска любов и мъдростта на Бог. Ти си готов да се върнеш на своята планета, но у теб отсъства мисленето на Човека. Какво се задейства при това? Какви енергии се въртят около това да те доставят в това место? Какво способства, да се намериш във Вятъра на Раждането, и съществува ли в това система?

Това е трудно да се опише, нали това са нелинейни неща. Разберете, че на вас ви са известни само линейните неща, доколкото такава е вашата реалност. В твоята 3D-реалност, в която ти пребиваваш, четейки тези редове, ти е известен само един единствен живот на Земята. Но в този квантов Вятър на Раждането, ние те виждаме, стоящ на края на пропастта на друга реалност, връщащ се на планетата след много животи, /сега говоря за старите души/. И така, когато ти стоиш там, ти се каниш по някакъв начин да се включиш в качеството на Човешко същество към енергията на планетата. „Вятърът“ на 3D-реалността, в която ти се каниш да прекрачиш, те обхваща със страшна сила. И така, като че ли ти „влизаш“ в него, а ние ти казваме нашите последни слова на любовта. Ти почти се изключваш от реалността на Духа, доброволно се разделяш с паметта за всички и отново се връщаш на Земята. Какво прекрасно време!

Какви са свойствата или „правилата“, за това, как вие отново да се включите към човечеството? Първо, позволете ми да ви кажа за това, какви няма, защото твърде много от това се разбира невярно. И първото, което трябва да знаете е това, че Човешкото Същество е абсолютно уникално! На тази планета на пристигащи и отлитащи сакрални души, у всеки Човек има Божествена част, която ние наричаме Висш Аз. Всички тримерни структури на ДНК на Човека и заложените вътрешни потенциали се явяват идентични. И единственото, което отличава едно Човешко Същество от друго, се намира вътре в квантовата част на ДНК, - това е енергията на Акашовите Записи.

Енергия на Акаша

Акашовите Записи съдържат в себе си способност и потенциал за проявление на огромна енергия, зависеща от това, което е било направено от Човека в предишните му животи. Ако Човек е бил преди пробуден към духовен потенциал, то енергиите са много високи и повече, отколкото ако той не е бил пробуден. Ето защо във Вятъра на Раждането буквално става възможно потенциално създаване на просветлена стара душа, доколкото това зависи от предшестващите знания и опит, и от това, какво сте правили на планетата преди. Това зависи от това, кой сте били, до къде сте достигнали и дали сте били някога пробудени за работа над главоблъсканиците на света или не и най много зависи от това връщате ли се или това е първи път.

Източник



Превод: Стоян Делев | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/07/trire-vatara-krion.html

Продължение:

Така че, Акашовите Записи – това не е просто запис за това, колко пъти сте били тук, а по скоро за това, доколко обширни духовни знания и жизнен опит сте придобили за да се пробудите, преминавайки през целия свой планетарен опит. „Акаша“ – това е свещена библиотека, където ви се е удало да събирате и натрупате във всеки живот, а след това да предадете опита в следващия. Вие допълвате вашия запис всеки път, когато пристигнете и пребивавате на планетата, и това ви помага да подобрите и видоизмените това, на което е посветен вашият следващ живот. Помнете аксиомата, която вече ви дадохме преди: Вие никога не се връщате към по-малко осведомено състояние! Когато вие отваряте метафорическата „духовна същност Акаша“, за вас става достъпно цялото духовно обучение, натрупано във всички животи, всичко достигнато в обучението в цялата пълнота.
Вашата биология не е напълно от земен произход
Човешката Душа – това е частица от Бог и се явява уникална на планетата. Биологически човека не е земно животно. Фактически това го потвърждава уникалната химия на Човека, доколкото има във вас „преплетена ДНК“, в която има 23 хромозома, което коренно ви отличава от останалата биология със Земен произход. Вие сте еволюционирали НЕ от биологията на Земята.

Човешкият вид, какъвто го виждате днес – това не е Човешкият вид, какъвто е бил преди 200 000 години. Преди всичко трябва да разберете, че вашето телесно съществуване не е такова, както при „животните от вашата планета“, независимо от това, което ви казват вашите биолози. На вас ви е била оказана помощ по пътя, свързана с „пробуждането на светлината и тъмнината“ вътре във вашата ДНК. Даже във всички ваши основни религии присъства разказ за събитието, като божествена „история на сътворението“, обща за цялото човечество. Днешния Човек се явява уникален за Вселената и притежава удивителни творчески сили, както и са ви казвали всички майстори на земята.

Животински системи 
Животните имат свои видове енергии, а някои от тях даже имат свои собствени видове групови животински души. Животните присъстват на планетата по няколко причини, и ние вече разказахме за това. Всички те се намират на планетата, като част от баланса на Гея, и много, като приятели на човека. Те поддържат жизнената енергия на Земята, и понякога те се намират тук за любов.

Някои видове животни имат животинска душа и се въплъщават вътре в своите собствени групи, но винаги служейки на човечеството. Техните групови души се въплъщават отново като животни – само като животни. Те не преодоляват бариерата за душите които имат свой Висш Аз. Животните не преминават на степен Човешко Същество. Но хората много лесно си мислят, че те правят това, защото този мисловен образ винаги сработва за вас. По ваше мнение, вие преминавате на по-висока степен и тогава ставате по-добри. И затова който и да погледне схемата на живота, вероятно би казал: “Душата започва като животно, а след това прокарва своя път към върха, за да стане Човек.“ Но това не е такъв случай и никога не е бил скъпи. Човешкото Същество има прекрасен Висш Аз, който се явява сърцевината на Божествената енергия на душата.

Духовните системи на човека Главоблъсканицата през целия ви живот се състои в това, доколко повече истини можете да приемете, бидейки частица от Създателя. Колко широко можете да отворите квантовата врата, за да видите тази истина, докато сте живи? Този единствен атрибут определя това, доколко просветлени ставате в течение на живота. Чуйте добре: Това се отнася не до колко знания и опит се намират във вашите Акашови Записи, а до това, доколко си позволявате да повярвате в това. На тази планета присъстват много стари души, преминали забележително духовно обучение, но те не искат да се докоснат до своето вътрешно „духовно съдържание“ в дадения момент от своя живот. Това е свободния избор на Човешкото Същество, за което и става дума.

Съществува планиране от огромен мащаб, което ви помества във Вятъра на Рождението. До къде достигнахте в хода на последния си живот, ако изобщо нещо сте постигнали? Кои сте били и какво сте направили? С какви енергии започнахте и които не бяха завършени и които искате да продължите? Към каква група души сте принадлежали? Кои са били вашите родители? Задействани ли сте в определени съглашения на души, за да станете техни внуци? Това зависи повече от съобществата, отколкото си мислите. Повечето неща се отчитат при планирането на „входните енергии“ на вашия живот и потенциала на всеки живот е уникален и неповторим. Вие осъществявате планиране, когато се намирате от моята страна на завесата и „Божествения разум“ е още с вас.

На хората не им харесва това, че не съществува духовен набор от инструкции като: „ще стане ето това, а трябва да правиш ето това“. Послушайте скъпи, именно това възвишава заслугите на човечеството! Нима всички деца са еднакви? Нима книгите на тема възпитание на деца , винаги работят при вашето дете? Отговор – не, защото всяка душа е съвършено уникална. Но хората по старому искат да имат препоръки за това, какво трябва да правят и какво не, като че всяка душа по някакъв образ излиза от духовна машина, и щампите на всички са еднакви. Не. Напротив, Духът отдава чест на всяка душа, предоставяйки и уникален избор и колосално разнообразие на избираеми енергии.

Великите художници 
На планетата хората получават определени атрибути, които ние назоваваме – творчески атрибути. Това са почти квантови атрибути и могат да се използват няколко живота, за да ги развиете в завършена форма. И както често се случва, обладаващите тези креативни творчески способности, преминават през ред въплъщения, сякаш това е било едно въплъщение, с цел пълно завършване на творческия цикъл. Известните художници, връщайки се, първото, което поискват да направят е да вземат в ръка четка и да продължат да правят това, което са правили преди. Известните композитори, известните поети и скулптори се връщат и просто продължават да се занимават със своите дела! Това е толкова очевидно, но въпреки това вашата наука го отрича.

Така, че обладаващите креативни способности се отличават от другите, и главоблъсканицата в техните животи се състои в това, да привнесат на планетата великите съкровища на изкуствата с помощта на една поредица от въплъщения, но при това персонално се опитват да вникнат в загадката: “това, което те носят вътре в себе си, е много ценно, но никой не го знае“. Ако сте забелязали, болшинството велики художници, и тези които са живели и тези които сега са тук, носят бреме, което с лекота може да се класифицира като „ниска самооценка“. Разбирате ли това положение? То е узряло за лично разкритие, не е ли истина? Така вие може да видите Човека, стоящ във Вятъра на Рождението, готов да продължи това, което е започнал предишния път? С „Божествения Разум“, с усмивка на лице, защото той чува музиката, която ще съчинява, и това е, което ще бъде с него, когато той пребъде.

Когато стоите във Вятъра на Рождението, вие сте напълно уникално същество с незавършени енергии. И ви трябва повече от един кратък земен живот, за да създадете атрибутите на Човек прерастващ в зрелост. Даже не-творящите /болшинството от вас/ имат цяла редица начинания, които не са получили пълно завършване. Понякога в отношенията, понякога в обучението или в учителството. Старите души идват и си отиват и често подбират там, където са оставили нещо и така постепенно променят планетата със самото си присъствие на нея. Стара душа - това е този, който“пришива семена от светлина на ковьора на линейното време, даже незнаейки, че той също ще пожъне тези вече съзрели плодове на мъдростта, когато се върне в следващия живот“.

Ето защо, скъпи, ти пребиваваш не на чист лист на живота, но си длъжен да знаеш за това, не е ли така? И старата душа чувства това. Само новичките /приходящите за пръв път/ се явяват тези , които идват със съвършено чист лист, и ние ще поговорим за това при обсъждането на следващия Вятър. Но вие които четете и слушате пряко сега, сте стари души. Всеки от вас е дошъл със духовно съдържание, придобито от опита на Земята и често даже с атрибута „пробуждащ се към собствено майсторство“.


-------------------------------

Димитър Кирилов
Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони