Friday, July 26, 2013

СаЛуСа – 26 юли 2013г.

Ние сме готови да започнем, готови ли сте да комуникирате с нас с новооткритата си или по-скоро възстановена способност? Ние чувстваме, че вълнението нараства сред вас и повярвайте ни, ние се чувстваме по същия начин. За някои това беше много дълъг процес на пробуждане, за някои то изглежда много бързо, но въпреки това, всичко се случва в подходящото време, защото така работи цялото Творение. Почувствайте как енергията тече и сияе около вас и и позволете да влезе във физическото ви тяло просто като я вдишате, или може да си представите, че тя влиза в тялото ви през кожата и помнете, че мислите ви са творения, така че позволете на въображението си напълно да навлезе в този процес. Дръжте обичайните тревоги и съмнения настрани и знайте, че някой ден те ще изчезнат и никога няма да се върнат, освен ако не пожелаете това. Моля помнете, че намеренията ви създават такова мощно енергийно поле около вас, на което Вселената отговаря със сигурност.

Ние наблюдаваме целия процес на трансформация на вашето общество и даваме напътствие на нашите съюзници, които получават силна подкрепа от всички онези, които фокусират мислите си върху тези промени, които ще ви отведат по-напред. Тъмните сили вече не са „тъмни”, тъй като толкова много Светлина им се изпраща, защото те все още живеят сред вас и също имат възможността да се издигнат от мрака. Бихме казали, че дори те нямат много власт, системата все още упорито върви и от вас зависи да я спрете и да я поставите на правилния път. Сега вие имате силата да направите това и с наша помощ всички препятствия ще са премахнати и нищо няма да стои на пътя на успешното пристигане в Новата Епоха. Вярвайте си, че всичко е възможно и не приемайте времето като фиксирано, защото скоро ще забравите вечното тиктакане на часовника и ще освободите всичко, което ви задържа в „старата ви реалност”. Ще откриете, че мечтите ви станаха ваш живот и няма нищо друго, освен любов навсякъде, където погледнете или отидете. Поддържайте мечтите си крайно високи и скоро ще осъзнаете, че всичко, за което сте мечтали, се материализира.

Хората около вас също се променят и дори ако това не е видимо веднага, вътрешно те също чувстват, че нещо се е променило. Позволете им да растат със своя собствена скорост и когато сте помолени, споделете с тях вашето знание и им помогнете да разберат всичко, което се случва. Скоро много повече информация ще е на разположение от много източници и за онези, които не са запознати с процеса на издигането, някои неща може да са объркващи, така че, моля, обяснете им търпеливо за какво става дума. Известна информация ще бъде изненадваща също и за вас, които сте пробудени, но знаете къде може да намерите помощ. Ние очакваме с нетърпение повече интензивна комуникация с вас, защото идваме по-близко. Ние сме повече от щастливи да отговаряме на въпросите ви, така че не се колебайте и ни повикайте, тъй като това е едно от най-важните неща, за които ние дойдохме тук. Помнете, че ние сме ЕДНО и че ние сме вашето Семейство, което иска да бъде с вас също толкова, колкото вие искате да бъдете с нас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние сме много радостни, че можем да споделим любовта си с вас и чувстваме, че сме привлечени още повече от вашите мисли и мечти. Очакваме с нетърпение тези моменти, които предстоят във вашето ежедневие и сме готови да видим и почувстваме безкрайната ви радост. Любовта ни винаги е с всички вас.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: TaunoNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони