Friday, July 5, 2013

СаЛуСа – 5 юли 2013




Моля, бъдете наясно с новите промени, идващи във вашия свят, тъй като те дълго време бяха скривани от погледа ви благодарение на тъмните сили, които играеха своята игра на контрол върху вас и тъй като вие съзнателно ги подкрепяхте, те имаха достатъчно власт да поддържат толкова време нещата по този начин. Сега те разбират, че времето им свърши и всичко, което им остана, е сянката на предишната им власт и повече не са в състояние да се намесват във вашите и в нашите планове за обединение. Въпреки, че е нужно „време”, за да се направят всички необходими промени, тук и сега е времето да встъпите в силата си и да ги осъществите. Не се съмнявайте в себе си, тъй като вие ставате все по-силни с всеки изминал ден и с всяка минута. Това „време”, каквото вие го познавате, също е променяно с вашите по-висши възприятия и визии, а дните стават толкова кратки, че вие почти усещате, че не е възможно да направите дори половината от нещата в сравнение с преди. Това е още един знак за вас, че се променяте и вече не е толкова важно дали изпълнявате всички домашни задължения, които извършвахте преди за един ден. В много близко бъдеще вие ще имате „цялото време на света „ за себе си и все още имате достатъчно „време”да направите всичко необходимо. Не забравяйте да отделяте малко от това „време” за тихи моменти за себе си, защото те са много важни и ви поддържат балансирани.



4 юли е много важна дата във вашата история и ние чувстваме, че вие очаквате да се случат много неща точно сега. Както Бащите създадоха основни принципи с Конституцията, новите водачи сега се изправят, за да ви подпомогнат в създаването на Новата Епоха на вашата възлюбена Майка Земя. Тези лидери бяха старателно избрани и са наясно с това какво се очаква от тях и носят любящи вибрации с най-чистия интерес да ви помогнат да се извисите до нивото, на което бяхте преди падането на Атлантис. Те се чувстват привилегировани и задължени да са от помощ по същия начин, по който се чувствате вие Служителите на Светлината, знаейки, че имате способността за правите това и да сте от жизненоважна помощ в еволюцията на Човечеството.



Някои се чувстват така, сякаш дълго са били държани от много стара скръб или проблем, който все още продължава да снижава вибрацията ви. Това може да е скрито от буквално хиляди години в подсъзнанието ви и сега, когато израствате толкова силни и могъщи, то ви моли да бъде освободено и излекувано. Осъзнайте как се справяте с други неудобни въпроси и освободете също и тези проблеми. От значение е единствено приемането, че всичко, което сте направили, беше точният опит, от който се нуждаехте за своята еволюция. Сега, когато разбирате силата на прошката, би трябвало да е много по-лесно за вас да се справите с тях, тъй като те не биха излезли за изчистване, ако не бяхте готови или не бихте били в състояние да се справите с тях. Почувствайте любовта към себе си и не позволявайте в ума ви да навлизат съмнения, защото когато усещате вечно течащата любов в сърцето си, нищо не може да ви попречи да се извисите още повече, ако искате да направите това.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и моля ви, намерете комфорт през предстоящите дни, тъй като те ще са изпълнени с дългоочакваните промени и ще сте помолени да разпространите знанието и мислите за мир към всички, които ще се нуждаят от тях. Почувствайте радостта, че можете да помогнете на ближните си по този начин и да споделите красивата и сияйната си любов където и да отидете и моля, помнете, че няма нужда да падате отново в старите си начини на поведение по никакъв повод, тъй като това е пътят, който вие сте избрали да следвате. Ние сме с вас винаги и изпращаме на всички вас нашата любов.



Канализирано чрез МАДАД







Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони