Sunday, July 28, 2013

Обичам това което сте. Ще имате вечности за да обичате това в което желаете да се превърнете. – канализирано от Рон Хед25 юли 2013

Архангел Михаил
 flower of life

Представяме на вашето внимание днес две познати понятия, с които може да намерите много по-лесно да разберете и да почувствате истината за сега, отколкото когато и да било. Първото е, че вие сте всеки, и всичко това е част от едно съзнание, едно поле от съзнание.Второто, и това на което ние бихме ви призовали сега действително да усетите истината, е че вие ​​сте много по-големи, отколкото е физическото ви тяло, което сте избрали да обитавате. В интерес на истината, тялото ви е в полето, което сте вие, а не обратното.Тази концепция вероятно не е нова за повечето от вас, но с енергизирането на вашите полета, което се случва в момента, доста вероятно е, че ако затворите очи и съсредоточите вниманието си върху тази възможност, вие ще бъдете в състояние лесно да различите, от чувството ви за собствената си енергия, истината за него. Това което сте в състояние да чувствате в този момент ще бъде, за повечето от вас, все още леко начало, докато ви казваме че вашето енергийно поле се простира в безкрайното единство, но това ще бъде началото.Прекарайте време с това. Оставете въображението си да си играе с това. Вижте къде ви води. Вижте как тази втора идея ви води обратно в първата, че всеки от вас е част от едно съзнание. И, сега когато сте там, позволете колкото можете на пълното значение на това да влезе във вашите умове доколкото вие сте в състояние да се справите в този момент. Ще има много повече, разбира се, но отново, това е начало.В това пространство вие сте, вие виждате, не отделно от него, не отделно от нея, и не отделно от всеки от нас. Може ли да ви предложим следното, от това място, вие позволявате на безусловна любов да проникне в цялото ви същество, което сте, което сме? Преглътнете това в душата си, във всяка ваша клетка. Отново, прекарайте време с това. Обичам това което сте. Ще имате вечности за да обичате това в което желаете да се превърнете. Днес обичайте това което сте в знак на благодарност и признателност. Това, което наричате Създател го прави. Можете ли да направите по-малко?Добър ден на вас, мои скъпи ангели. Вървете с мир и любов.

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони