Tuesday, July 9, 2013

Вихърът Меркаба и интеграцията на Божественото Съзнание - Сейнт Жермен


Предадено чрез Мелин Лафонт

07/07/2013

Поздрави, скъпи мои! Прегръщам Ви от дъното на сърцето си с моето присъствие и енергия, изпълнена с любов. Тук съм за да донеса известие на вашите дълбоки сърца. Пригответе се, защото интензитета се повишава, веднага щом навлезете в „СЕГА”.

Всичко вече е готово за преместване на следващото ниво на съзнание и интеграция. Тази стъпка беше направена на етерен план преди доста време, но сега ще бъде последвана от конкретна голяма крачка за всички, в посока към по-високо ниво на съзнание и интеграция на постъпващите нови енергии и многоизмерни аспекти, които вие Сте. Процесът засяга вашето съзнание и ви помага да се придвижите към по-високо ниво на съществуване, където знанието ви ще се обогати с безбройните многоизмерни аспекти, които представлявате и поддържате.

Всяка следваща интеграция на многоизмерен аспект във вас ще води до промени в личния паралелен свят и нужда от истинско отдаване и вяра в себе си, и в Божественото. От голяма важност е цялостното потапяне в процеса и вяра в Божествения изход, който сега става действителност. Ще се озовете в поток от енергии, които ще се движат с по-ускорено темпо и скорост от първоначално предвидените.

Времето за интеграция на старите енергии и постоянно пристигащите нови е Тук. По-пречистени енергии чакат във въздуха всички вас, да бъдат асимилирани от всеки, според неговото индивидуалното еволюционно равнище. Готови ли сте за това, мили мои? По-добре се подгответе, понеже това ще предполага интензивни вълни и енергийно влияние, което няма да пропусне вашият паралелен свят и съществото ви. Пригответе се за усилено препускане, невиждано досега в историята на вашия свят през цялото ви съществуване.

Интегрирайте всички енергии, които телата ви канализират на Земята по най-добрия възможен индивидуален начин. Тези енергии достигат до Вас от Космоса, до различните души на планетата, в разнообразни проявления, по интензивен и в същото време комфортен начин. Всичко, което бива канализирано от вашето същество на Земята притежава свой собствен метод за придвижване - физическият Ви аспект на съзнание: вашето тяло. Бъдете нежни със себе си докато обитавате Земята, има доста с което да се справяте и интегрирате в този момент. Всичко, което позволите да премине през вашето тяло и същество, ще носи огромно количество Светлина.

Изключително чиста Любов като есенция протича през сърцата Ви и земните тела по непрекъснато нарастващ и интензивен начин. Комбинацията на енергиите се променя всеки път и нейното съдържание става още по-ярка светлина и чиста, безусловна любов. Колкото повече възприемате и променяте съзнанието си докато сте в инкарнация на Земята, толкова Храмът – вашето тяло, става по-светлинно и способно да канализира есенцията на чистата Любов. Казвам Ви, това е прекрасно, не може да бъде описано с думи!


Предстоящата формация Меркаба е нещо, което искам да обясня в перспектива, тъй като съдържа изключително важен печат, засягащ еволюцията на планетата Земя и нейната плътност. Какво всъщност представлява Меркаба? Това е Портал към Ново измерение на всичко съществуващо. Посредством специфичните позиции на планетите около Земята, Вие ще изпълните централна роля в процеса на Възнесение. Скъпи мои, с това искам да кажа, че в този специфичен момент вие ще бъдете фокус на целия Космос, както беше преди, към който ще бъдат насочени всички Божествени енергии на Светлината и цялото внимание на Всичко Което Е, за да се осъществи планът планетата да функционира като бъдещо Слънце и звезда.

Творението винаги изисква участие на съзнание с висока вибрация и преминаване през голям брой промени и настройки, както и множество пречиствания. Това се извършва на Земята в момента, то се случва и със самите Вас. От земна перспектива промените не изглеждат големи и забележими, но в етерните нива на планетата се забелязва интензивна промяна, скъпи приятели, повярвайте ми! Вие наистина ще го усетите и изпитате персонално, в зависимост от степента, до която сте настроени към висшия етерен свят. Дайте си време! Процесът напредва достатъчно бързо. Имате думата ми!

По време на образуването на тази Меркабична структура вие ще функционирате като фокусираща точка и център на съзнанието (то съдържа в себе си целия Космос, правейки ви отправна негова точка), всеки от Вас ще поеме своите отговорности да канализира енергиите по най-добрия възможен начин, за да помогне на Земята и нейното съзнание да създаде тази наподобяваща цвете конфигурация, във формата на жива светлинна мрежа. Всеки човек по право изпълнява ролята на водач, носещ своите отговорности да асистира и подпомага формирането на по-високо съзнание на Земята и своя личен паралелен свят. В момента сте заети с актуализиране на божественото си съзнание и въплъщаване Христовия дух на планетарно ниво.

Вашето съзнание е еволюирало или е в процес на развитие до степен, която позволява на многоизмерният ви Аз да функционира и проявява най-висшите ви аспекти. Това, мили приятели означава, че всичко което вие наистина СТЕ, сега придобива осъзнатост, приветства ви и се присъединява към вас, така че всичко, което знаете, което сте в тази плътност и което сте създали (сега и преди), няма вече да има същото значение за вас, нито ще се проявява в реалността. Онова, което остава, е всичко, което Сте, погледнато от високата перспектива на вашето същество - истинската ви същност, която ще ви води от сега нататък в творчеството и създаването на ваша реалност в паралелното измерение. При всички случаи, поздравления!! Вие току-що достигнахте квантов скок във времето, където всичко от старата реалност губи давност, а новото еволюира така както трябва да бъде!

Сега наближаваме ускорение, превишаващо скоростта на Светлината, което не може да бъде спряно. Вие достигнахте в пълен блясък най-прекрасните енергии. Факт, който повече не може да бъде отхвърлян от никого, защото всичко и всеки, който не иска да се оформи и да бъде, няма повече да обитава честотите на тази реалност. Появата на Меркаба ще даде изява на всичко, което иска да придобие форма от една по-висша перспектива и нищо няма да е способно да спре тези интензивни енергии, защото са творение и структура на всички Вас - чиста и високо енергийна есенция от Светлина. Тази структура е портал на Възнесението, издигаща се от всеобхватната интеграция и обединение на безброй светлинни работници и земни души. Вие създадохте този портал/вихър/мост/крайъгълен камък/промяна, проявление от дъното на сърцата ви. Изразявам моите сърдечни поздравления и уважение за чудесно свършената работа.

Приемете всичко, което се разгръща в света и не бъдете обезкуражени от това, че все още изпълнявате специфичните си задачи по дуалистичен начин - в непрестанно очакване и с линейно мислене. Тази настройка се среща често и подтиква сърцата ви към съмнения и объркване. Вашето его се разтваря и бива приобщено към новият, пречистен Аз, при който сърцето играе най-важна роля, а Егото най-малка. Ще се промените в резултат от постоянната работа върху себе си. Когато вашето същество се слее със сърцето, егото ще изчезне напълно. Но, това е работа в процес, тоест, ще трябва да градите постоянно. Както обичат да казват хората: ”Няма безплатен обяд; ако искате да успеете, трябва да свършите вашата част от работата.”

С цялата ми любов, Аз Съм Това Което Съм

Сейнт Жермен

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони