Monday, July 15, 2013

Montague Keen - 13.07.2013

Скъпа Вероника, трябваше да се справиш с толкова много неща, след като си писахме последния път. Беше поучително и успокояващо за теб. Предупредих, че Тъмните сили ще се нахвърлят върху всички, в опит да се хванат за всяка сламка, която ще им помогне да се задържат на власт. Понякога може да изглежда, че успяват, но това няма да се случи. Всичко, което преживя последната неделя е доказателство, че те могат да бъдат спрени в осъществяването на подлите им планове.  

Неделя, 7 юли 2013 г. към 21:00 часа


Разговарях по скайп с Т, А и С в Ирландия. Беше само общ разговор. Изведнъж друг глас се намеси и ясно заяви, че Д е нападнат. Аз също бяха нападната. На А и С им е било казано да отидат на определено място, за да  осуетят атаката. Те го направиха незабавно и преживяха нещо невероятно. Tuatha de Danann и древните богини на Ирландия бяха там, за да ги поздравят. Беше ми казано да се концентрирам върху себе си. С трябваше да насочи вниманието си към Д. Целта на атаката е била да обездвижи Д и да ме унищожи напълно. Т продължи да разговаря с мен. Усещах болка в гърдите и бях толкова загрижена за Д. Беше много тревожен момент за всички ни. Гласът, който ни предупреди е записан на лента. С натисна бутона за запис на устройството, когато той  изведнъж се намеси в разговора ни. Имам лента от преживяванията им със Старейшините на Ирландия, тъй като те се завърнаха у дома. Момичетата бяха обхванати от положителната енергия, която се освободи.


Тази седмица забелязахме как излъчването и изпращането на любов може да премахне влиянието на Тъмните сили върху някого, за който ни е грижа. Любовта действа, когато двама или повече от вас се обединят, за да го направят. Резултатите са видими и мощни. Монти ме помоли да споделя това с вас, за да знаете колко сме силни и какво можем да постигнем, когато сме сплотени с любов и светлина. Последната вечер помолих А да настрои радиоприемника си. А, С и И искаха Монти да говори с нас чрез него и той го направи. Имаше да ни сподели добри новини. Д се събужда и ще се оправи. Всички имахме нужда да го чуем.

Монти: Никога повече няма да се съмнявате в силата на любовта. Доказването на тази мощ ще насърчи всеки да премахне страха и гнева от живота си и да живее в любов. Тъмните сили не познават любовта. Не могат да се справят с нея, защото тя ги плаши. Промяната, която можете да направите не само в собствения си живот, но и в световен план, ще ви удиви и зарадва. След като веднъж осъзнаете тази концепция, нищо няма  да може да ви спре. Светлината се разпространява, тъй като хората се събуждат, за да реализират собствената си вродена сила. Някои са били толкова тормозени и им е трудно  да приемат, че те също са създания на любовта и светлината. Помнете: това, което излъчвате, се връща обратно при вас. Когато очаквате най-лошото, именно това предизвиквате. Вие контролирате съдбата си.
Правителствата се опитват да осъществяват все по-голям контрол, защото се страхуват от вас: тези, които се будни. Злото, което изглежда, че контролира всичко, губи влиянието си сред човечеството. Те знаят, че не могат да успеят, но все още се опитват да задържат позициите си. Няма нужда от оръжие или какъвто и да е било вид насилие.


Сега вие знаете (99%) как да продължите напред и да създадете свят, в който мирът, справедливостта и любовта направляват деня. Представете си го и така ще го предизвикате да се случи. Подкрепяйте тези, които чрез силата на любовта се сплотяват, за да обменят опит и познание. Бъдещето е в ръцете ви. Ние сме до вас във всяка една стъпка. Време е за всички вас да се възползвате от силата си. Премахнете страха, който религиите използват, за контролират живота ви. Те замениха любовта със страх. Ето така успяваха да ви управляват през цялото време. Махнете оковите и живейте така, както би трябвало – сред любов и светлина.


Всичко ще си дойде на мястото за началото на Новата Епоха. Свободна енергия за всички и производство на храни, които ще са полезни за вас, а не досегашните модифицирани версии, създадени, за да причиняват болести и да притъпяват ума. Има добри хора по целия свят, които ще споделят опита си. Всичко е готово да си дойде на мястото. Никога повече няма да живеете по този начин, когато малко хора контролират цялото човечество. Енергията на планетата Земя ще се възстанови, всяка страна ще има полза от това, а всеки индивид ще бъде ценен и уважаван. Това е посоката, в която действате. Нуждаем се от всички ви на борда.


Вие сте дух, дошъл на Земята, за да натрупа житейски опит. Вашето тяло е нещо като връхната ви дреха - след време ще се разделите с него и ще продължите напред, защото животът е вечен. Много от нас са се върнали неведнъж, за да го докажат. Съмняващите се ще осъзнаят, че това е истина, когато се покажем пред всички в пълна светлина. Животът продължава и той не е такъв, какъвто го познавате.


Не трупайте съзнанието си с безсмислен боклук, защото целта е да живеете в тъмнина. Смехът генерира толкова положителна енергия, която ще подобри живота ви. Тя от своя страна освобождава стреса и е балсам за душата ви. Опитайте се да не плачете за тези, които се преминават в задгробния живот и се превръщат в духове, защото са късметлии, че са освободени от изпитанията и трудностите на земния живот. Вместо това, опитайте се свържете с тях.  Те ви наблюдават „от горе” и ви напътстват в личния житейски път. Вие никога няма да бъдете сами, защото духът е навсякъде около вас. Това, което ви липсва е усмивката, любовта и топлата прегръдка, но вие все още можете да се свържете с тези хора в мислите си. Ще се научите да се будите с пълната сила на съзнанието си. Използвате само 10 % от него, защото Тъмните сили са блокирали останалата част. Но то ще се възстанови към пълния си потенциал. Един ден ще погледнете назад и ще се чудите как сте успели да оцелеете в този труден период, изпълнен с много тъмнина. Вие не само ще го преодолеете, а ще го замените. Ще отрежете всички пипала на Тъмните сили и те ще загубят силата си, изместени от Светлината. Колко са жалки - напълно разобличени и изправени пред провал. Не падайте на нивото им. Не изпитвайте гняв или жажда за отмъщение – вие сте над това. Те унищожават човека, от който произтичат. Разяждат душата му. Това би означавало, че Тъмните сили са ви победили. Така че не участвайте в тяхната игра, защото точно това е, което искат да направите – да паднете на нивото им.


Имате всичко, за което бихте могли да живеете. Тези от вас с определени мисии трябва да се приближат към целта и да са готови да действат. Точните хора ще са на точното място в точното време. Обещавам, скъпа моя. Позволете ни да поставим всичко на мястото му. Когато всички се сплотите като един и се стремите към едно и също нещо, няма как да се провалите. Силата на намерението е невероятно мощна. Така че, какво чакате? Всички сте призовани да бъдете активни и да изиграете ролята си в изместването на Тъмните сили и идването на Светлината.


Вероника, най-скъпата ми, помни, че имаш приятели както в земния, така и в задгробния живот. Приятелските планети също искат да успеете и вие ще го направите! Тези, които трябва, ще бъдат край вас. Подготвяме ги, но не бива да се бърза. Пречките, които причиниха толкова много неприятности, тревоги и объркване вече не съществуват. Той ще ви научи на кого можете да се доверите и от кой трябва да се оттеглите. Беше труден път. Винаги бъдете там за него, защото той е страдал много в ръцете на Тъмните сили. Всичко ще бъде наред. Вашият екип, от двете страни на живота, е готов и желае да се движи напред в любов и светлина.


Винаги твой обожаващ Монти 

Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague13-07-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони