Wednesday, July 31, 2013

СаЛуСа – 30 юли 2013г.

Нещата във вашата реалност се ускоряват, което без съмнение е един от знаците, че вашето трансформиране в Същества с пълно съзнание върви според Плана. Ние сме тук, за да ви напомним това и други промени, които се случват, докато сте в състояние напълно да се свържете с Висшия си Аз и с Всичко Което Е. След това ще ви помогнем да си спомните как да използвате цялото знание, което е на ваше разположение. Сега, това знание тече към вас, така да се каже, на части, но веднъж след като достигнете необходимото ниво на съзнание, вие ще сте напълно свързани с източника на цялото достъпно знание за вашето ниво на съзнание. Този процес на издигане ще продължи докато се върнете към Източника, все пак с много по-малка скорост в сравнение с това издигане на Майката Земя и вас. В по-високите реалности времето не е важно по начина, по който вие сте свикнали с него, уроците, които учите, са от най-голямо значение и докато не ги разберете напълно, не можете да се придвижите напред.

За някои от вас тези дни може да са стресиращи и неудобни, защото с повече Светлина и Любов, които идват на Земята, дори най-старите проблеми се връщат и изискват вашето внимание. Както казахме преди, отнасяйте се с тях любящо и състрадателно, защото щом те са тук, вие сте избрали да ги изчистите в този живот, за да продължите напред и те повече няма да застават на пътя на напредъка ви. Не забравяйте да обичате себе си и отделяйте известно време през деня поне за кратка почивка и за навлизане във вътрешния си свят, което, тъй като ние не сме в състояние да подчертаем достатъчно, докато вие самите не го откриете, е най-полезно за процеса ви на трансформация. Жизнено важно е да оставате в спокойно състояние на ума, защото тогава можете да чуете напътствието си без никакво вмешателство, ясно и силно без съмнения, които обикновено навлизат в ума ви, когато сте разтревожени и изнервени. Тези тихи моменти могат да ви заредят с нова и свежа енергия и след това да ви помогнат да избегнете нежелани реакции от ваша гледна точка.

Ние виждаме, че много от вас вече промениха навиците си на прекарване на времето си и онези, които освободиха зависимостта си от тази илюзия, скоро ще почувстват и ще видят огромна промяна в живота си. Всички ще освободят илюзията за време някой ден и това ще стане, когато са готови, не по-рано, нито по-късно. Ние продължаваме да ви напомняме, че как върви трансформацията ви е в зависимост от свободната ви воля, така че всеки един от вас се движи според своя собствен избор. Майката Земя избра да „изчака” всички свои деца, които искат да се променят, така че бъдете сигурни, че за всички хора ще бъдат положени грижи. Тези, които съответстват на по-висшите вибрации, са готови да встъпят в по-висшата реалност и да продължат обучението си. С това решение да се придвижат напред, те донасят тази по-висша реалност по-близо до всички останали, които тогава са в състояние да се свържат с тези „нови” преживявания. Ние сме тук, за да ви помогнем да достигнете това състояние на съзнанието и сега, когато нещата започнаха да се движат много по-бързо, ние също приспособяваме скоростта на нашата дейност да е в съответствие с нуждата от исканите промени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много щастлив, че много от вас получават нашите съобщения. Ние споделяме радостта ви, когото откриете, че може да чуете собствените си Водачи които и да са те, защото това ви дава увереност, че не сте сами и скоро ще почувствате единението с Всичко, ако вече не го усещате. Останете в мир и почувствайте огромната Любов, която се изпраща на всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

 

 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони