Monday, July 8, 2013

Montague Keen - July 2013

1.072013

Свидетели сте на последните отчаяни опити матрицата да се задържи цяла. Много от вас се пробудиха за силата на собственото си съзнание. Отказвате да мълчите. Искате да споделите откритията си с другите. Вие сте доказателството, че всеки е готов да се учи. Те вече нямат готовност да бъдат заключени в служене на Тъмните сили. Най-накрая някои последователи се събуждат и задават въпроси какво им е поръчано да направят. Осъзнават, че са заменими и не са от значение; че един ден те също ще бъдат унищожени от тези, на които служат.
Ще ви съдействаме само, когато поискате помощта ни. Ние сме готови и на ваше разположение, както и приятелите ви от други планети, които ще ви окажат практическа помощ. Нужно е да ни повикате, тъй като не можем да се намесваме, преди да сте потърсили съдействието ни. Много от нас ще дойдат като временно явление. Това съм го обещал, скъпа моя. Бъдете готови за изненади.
Ще освободим съзнанието ви от ограниченията, които са ви били наложени от Злите сили, които превзеха планетата ви преди толкова много години. Сега е време да се превърнете в онези прекрасни човешки същества, които сте били, преди да ви превземат. Това завземане на властта включва избиването на толкова много хора. Дори и днес виждате, че същото унищожение продължава в много части по света. Извиненията за това отслабват все повече, когато Тъмните сили обявят причините за нахлуването в друга държава, „за да предпазят хората". Последното нещо на света, което искат да правят, е да защитават тези бедни невинни хора. Това е техният начин да намалят броя на населението в световен мащаб. И един ден същите тези хора ще поискат да унищожат по-слабите сред вас. Не сте ли мислили за този сценарий? Време е да го направите.
Многото Апокалипсиси, идващи от Ватикана, скоро ще се превърнат в потоп. След това ще бъдат разобличени и изложени като главата на Дявола. Мнозина от тях вече не могат да си затварят очите за това, което са направили в миналото и продължават да правят, също и какви са реалните им цели. Тази къща от карти започва да пада. Тя е скрила толкова много от човечеството. Контролира съзнанието от люлка до гроб и страхът, чрез който управлява, е унищожавал живота на милиони хора по Земята в продължение на години. За много от вас е трудно да приемете, че всичко се основава на лъжи и измама. Скоро ще получите неопровержимо доказателство. Тъмните сили и последователите им са отговорни за всичко лошо в света. Но тяхното царуване е почти към края си. Няма да се леят сълзи за премахването на тази ужасна силова структура, въпреки че за съжаление много от вас все още са заключени в нея чрез страха, който са ви внушили.
Махнете оковите и направете крачка напред към светлината. Изхвърлете страха и бъдете тези, които наистина сте. Отворете сърцата си за любовта и аз ви обещавам, че животът ви ще се отвори за всички възможности. Вашето голямо приключение е едва в началото си. Наслаждавайте се! Цялото познание, което бе умишлено скривано от вас, ще бъде достъпно за всеки, тъй като отново всички ще станат равни. Планетата Земя е единственото място в цялата Вселена, където някои твърдят, че са по-добри от други. Скоро ще видите всъщност колко глупаво и нелепо е да се твърди това. Как може някой да вярва, че Създателят някога ще направи подобно нещо? Всички ще бъдат разкрити и вие ще видите доказателствата. Всичко ще се изясни. Природата ще надделее над технологиите, които я потъпкваха, причинявайки толкова страх и разруха.
Великите умове са готови да станат ваши съветници. Те ще ви напътстват на всяка крачка по пътя към възстановяването на планетата Земя. Те са се явили пред Вероника. Искаха тя да знае, че ще действат на ваша страна толкова дълго, колкото е необходимо за да се възстанови планетата ви. Не мислете, че ще се справите с това сами. Погледнете на него като на нещо, за което ще положите съвместни усилия.
Тъмните сили се страхуват от вас, защото повечето хора вече се пробудиха. Изпратете им любов и светлина. Това ще изложи на показ превземането на властта и ще унищожи цялата им структура. Любовта е най-силното оръжие и не струва нищо. Отвърнете на омразата и презрението с любов и усмивка, с отворено сърце и ще достигнете до най-смелите си мечти. Те не разбират любовта: не са способни на това и не могат да се справят с нея. А от друга страна при вас тя е в изобилие. След като осъзнаете как любовта променя всичко, тогава нищо няма да може да ви спре.
Вие сте на прага на нещо толкова голямо, че бъдещите поколения ще се чудят как сте победили Тъмните сили и сте възстановили светлината, също и как човечеството се обедини отново, живеейки в мир и хармония. Някои може да мислят, че е много това, което се иска от вас. Всичко, което казвам е да мислите за отплатата: без повече убийства и корупция. Разбира се, за това си струва едно неудобство или две. От никой не се изисква да прави нещо повече от това, на което е способен. А всички вие можете много повече, отколкото си мислите. Можете да го направите и ще го направите.
Много от вас са се върнали на Земята, за да донесат тази голяма промяна. Имайте предвид също, че има и такива хора, използвани от Тъмните сили, за да проникнат и унищожат работата ви. Те причиняват разрив където и когато е възможно. Особено върху по-уязвимите. Обещават много, но нищо не дават. Те са за съжаление. Вие сте на Земята за кратко. Има хора, които твърдят, че са на страната на Светлината и когато действително се сблъскат с привърженици на Доброто, започват да обвиняват другите, защото не могат да функционират в чиста светлина. Ще се чувстват разкрити и в неудобна позиция, при което веднага ще започнат да внушават на най-слабите, че именно те са виновни.
Останете будни, осъзнати и нащрек, колкото и да се опитват да ви попречат да го направите. Освободете съзнанието си от пропагандата по медиите. Всички те функционират, за да ви държат на тъмно и под контрол. Продължавайте да се подкрепяте едни други и споделяйте информация. Приветствайте светлината в живота си.
Скъпа моя, наскоро трябваше да се справиш с положението и с някои хора, които се опитват да предизвикат стрес и смущение. Не го вземай за чиста монета, както те всъщност искат да направиш. Това ще е загуба на ценна енергия.
Ние сме с вас. Нищо не може да спре Светлината.

Винаги твой обожаващ МонтиПревод:Hristo
http://galacticchannelings.com/english/montague01-07-13.html
 

7.07.2013

Трябва да разчитате на собствената си решителност, да си помагате като останете заедно, да се организирате и да победите.
 Чарлз Стюард Парнел (Ирландия)

 

Тези думи трябва да отекват по целия свят. Важат за всяка страна и всеки народ. Това е, което трябва да направите. Останете заедно като едно цяло.

Всичко ще се промени във вашия свят чрез волята на народа, а не благодарение на корумпираните институции. Те губят позиции всеки ден. Това наистина е една битка, където изглежда, че едната страна държи цялата власт и контрол. Но това всъщност, не е така. Защото когато хората изпозлват гласа си и са готови да се изправят и говорят открито, тогава корупцията може и ще бъде победена.

Знам, скъпа моя, че отблизо следите какво се прави в Ирландия. Спомняте си думите на великите лидери от миналото, като например Парнел. Запитайте се защо не виждате по телевизията или вестниците какво се случва в Ирландия. Защо крият факта, че един смел младеж на име Тони Рочфорд е на гладна стачка, за да разобличи корупцията на банките? Той е готов да загуби живота си, за да разкрие измамите. Какво сте готови да направите вие?

Застанете до Тони Рочфорд, защото той жертва живота си за всички вас. Всеки, който има неприятности с банките и корумпираните правителства знае, че Тони Рочфорд ви представлява. Готови ли сте да видите как този млад мъж умира за вас или ще го подкрепите в каузата?

Вижте как историята се повтаря, когато добрите хора го позволяват. Виждате как британските банки наследяват имоти в Ирландия и след това ги продават под носа на ирландците. Случващото се днес в Ирландия ще се последва във всяка страна – това е превземането на човечеството и се осъществява чрез банките.

Нито една страна не е в безопасност. Всички хора трябва да се обединят и да се изправят заедно, казвайки едно много силно „НЕ! Няма да позволим да унищожите света ни! Няма да позволим да осъществите плана си! Ще ви разобличим! Готови сме да се изправим срещу вас!”

Когато хората се обединят като едно цяло, банките ще бъдат безпомощни. Сега е времето да създадете един по-добър свят за цялото човечество. Помнете – обединени сте изправени, а разделени падате. Аз само мога да ви покажа пътя. Какво ще решите да направите, зависи само от вас. Робство и измама или свобода и мир. Вече е достигната връхната точка. Няма време да наблюдавате пасивно и уклончиво.

Сега от най-голямо значение са хората, които споделят информацията с другите. Те знаят, че това са душите им, затова избраха преди да се върнат към Земята, да бъдат част от великото пробуждане. Ще има моменти, когато ще чувствате, че сякаш сте сами. Но помнете, че светлината, която споделяте, има желания ефект. Много от вас са наясно с факта, че сте се отказали от свободната си воля, за да се гарантира, че ще реализирате мисията си на Земята. Тъмните сили знаят кои сте. Те правят всичко, за да ви пречат, но духът и светлината са с вас в трудните моменти.

Това е най-голямата война от самото начало на света. Светлината срещу тъмнината. Всеки един от вас участва, независимо дали иска или не. Сами разбирате колко глупаво звучи, ако някой каже „Не искам да знам, това не ме засяга”. Само че това касае всяко едно живо същество на Земята. Не подкрепяйте измамниците в унищожението на планетата ви. Не забравяйте, че те лъжат толкова убедително, защото имат тази практика дълги години. Но сега вече можете да разпознаете лъжите и да не ги приемате повече. Играта им се провали. Време е вие да планирате.

Трябва да сте подготвени за съживяването на Земята и когато е възможно да се засадят органични култури. Използвайте хидропоника, докато почвата е готова да култивира органични култури отново. Ние ще ви съобщим. Земеделието е един от моите специалитети. Обичах Земята и ми харесва да расте качествена, здравословна храна.

Това е най-важният период за живота ви. Забравете всички минали различия и се обединете в един глас. Запитайте се „Какво мога да направя?” Всички вие сте части от цялото. Така, че трябва да сте единни, за да се изправите срещу Тъмните сили. Когато един говори, то да е от името на всички и за всички. Заедно, вие ще се успеете да върнете светлината, пълното съзнание и справедливост за цялото човечество.

В миналото всяка страна или раса стоеше сама и изгубена. Не мога достатъчно да подчертая колко е важно да забравите за изкуствените различия на раса и религия. Когато човечеството се обедини, то е силно срещу корупцията. Не позволявайте медиите да чертаят възгледите на вашия свят. Те всички се контролират от Тъмните сили. Показват ви само това, което ще ви държи в тъмнина. Аз ви моля, свържете се с природата. Преоткрийте истината за себе си - тя е напълно достъпна за всеки, който си е направил труда да я потърси. Тогава ясно ще видите какво е извършено, за да бъдете роби на Тъмните сили. Когато се пробудите за всички методи на контрол на съзнанието, на които сте били подложени, ще бъдете ужасени. Жалко за тези, които все още са заключени в тях. Помогнете им да открият светлината. Много от вас вече са готови да я видят, просто някой трябва да ви води към нея. Ние сме тук заради вас и никога няма да ви изоставим.

Оставете любовта да извира от сърцата ви, защото където има любов, там никога не може да има страх. Всичко и всеки отговаря на любовта. Нека тя стане движещата ви сила. Любовта никога не умира. Тя е вечна и ще възстанови планетата ви. Любовта ще върне мира и хармонията между хората.
Раздавайте любов, особено за тези, които страдат заради алчността на Тъмните сили. Визуализирайте в съзнанието си мир, светлина и ще успеете. Силата на мисълта и думите трябва да бъдат признати и да се използват за това. Ние ще успеем.

Скъпа моя,  в момента животът е много труден, но ще се справите. Ние действаме, за да освободим тези, които са попаднали в капана на Черните сили. Изпращайте любов и светлина.

Ние сме на точния път. Заедно с цялото човечество ще възстановим светлината.

Винаги твой обожаващ Монти


Превод: Hristo
http://galacticchannelings.com/english/montague07-07-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони