Sunday, July 7, 2013

Седмично послание на Хиларион 7 юли 2013г.Възлюбени,

Тъй като в личния ви живот наближава завършване на изпълнението на много неща, знайте, че наближава повратен момент, когато най-сетне ще се освободите от тежките плътности, с които сте се борили. Това беше, защото много от вас избраха да поемат и да изпитат тези по-ниски вибрации като начин да улеснят по-бързото изчистване на колективното поле на човечеството, което обгражда Земята. Полето беше изчистено в основната си част и това улеснява сега пробуждащите се души в справянето им с личните си проблеми, които започват да изплуват с увеличаването и засилването на енергиите. Това, което сте завършили, сега започва да се изпитва от общото население, но без да им тежи натрупаната плътност от минали поколения.

За всеки един от вас е важно да поддържа тясна връзка с Висшия си Аз и духовните си водачи по всяко време и да избягва да бъде въвличан в личните и колективните драми, които се случват. Задачата ви е да останете центрирани върху създаването и поддържането на визията за нова реалност на по-добър живот за всички. Знайте, че това може да е труден процес, тъй като онези, които обичате и за които се грижите, ще преминат през техен собствен процес на растеж на пробуждащото се съзнание и това може да повлияе на собственото ви равновесие и баланс в желанието ви да им помогнете. Насърчавайте ги както можете, знаейки, че само те могат да преминат през това, през което преминават. Никой друг не може да извърви пътя, който те са си избрали, вместо тях.

Вие сте тези, които сте Светлината на света през тези времена, така че е важно да продължите да поддържате и да се грижите за себе си. Тъй като притокът на енергийно активиране продължава, почивайте си колкото може повече, за да асимилирате и абсорбирате тези енергии с по-голяма лекота и грация и поддържайте винаги ежедневните си дисциплини, за да поддържате силно и здраво личното си енергийно поле. Обрисувайте и познайте себе си като същество от Светлина, мост - дъга между небето и земята, проводник на любов, който внася и закотвя небето на Земята. Почитайте себе си за това, че играете тази роля и дръжте здраво. Пътят ви сега става по-лесен, тъй като човечеството като цяло е готово да поеме по-голяма отговорност за всичко, което се случва в света около него.

Знаците, че промяната е тласъкът на тези времена, са навсякъде и това изисква промени в обществото. Всичко, което беше прието като норма, повече не може да се смята за даденост, защото всичко сега е в състояние на движение и човечеството също трябва да стане приспособимо и променливо. Те трябва да копаят дълбоко в себе си, за да открият собствената си връзка с Източника и когато се случат промените, това ще се изпълни. Те ще осъзнаят, че придобиването на нещата на този свят не беше основната цел на тяхното съществуване на тази планета и че тези неща трябва бързо да изчезнат по начин, който е извън техния контрол и че това, което наистина е важно, е връзката, която те имат един с друг.

Продължавайте да стоите твърдо в Светлината си, докато сте заземени в планетата си, тъй като вие сте пионерите в пътя напред. Единствено собствената ви връзка с Източника е това, на което можете да разчитате. Станете наблюдателя на всичко, което влиза в собственото ви поле на възможности, за да можете да маневрирате по пътя си в непознатото. Познайте себе си, защото това е ключът за всичко. Вие и само вие държите ключа за кралството във вас.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com / link to original article

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони