Friday, July 19, 2013

СаЛуСа – 19 юли 2013

Промените се материализират на вашия свят една по една и въпреки че вие може би не сте напълно наясно с тях, те не могат да бъдат спрени и след като медиите ви са в състояние да предават новините ясно без фалшификации, вие ще сте в състояние да видите, че всичко се е променило. Знаем, че искате да видите всичките промени вече извършени, но от много отдавна тъмните сили са ви подготвяли за противоположното, така че сега трябва да позволите обръщане и подобрение на обществото ви. Всеки един от вас е създател на това общество и сега, когато сте открили вътрешната си сила, трябва да я използвате мъдро. Не чакайте нищо, защото вие вече сте променени силно и сега е време да помогнете на другите да направят същото, ако искат това. Разпростирайте Любовта и Светлината си където и да отидете и не позволявайте на съмненията да забавят напредъка ви. Всички съобщения, които получавате, са тук, за да ви вдъхновяват свободно да споделяте мъдростта си и любовта си с онези, които току-що се пробуждат и търсят да научат повече. Ние очакваме с нетърпение момента, когато също ще можем свободно да се присъединим към вас и да открито да ви помогнем в начинанията ви на ново появили се Галактически Същества.

Скъпи мои, моля не забравяйте, че вие сте движещата сила за всичките промени и веднъж след като се освободите от всички стари проблеми, ще се видите по начина, по който ние ви виждаме като Същества от Светлина, които са наясно със силата си да създават своя път според желанието си, обградени само с енергията на любовта и с ясно фокусиран ум върху това, което искат от живота. Веднъж, след като изявите намерението си да мислите и действате по този начин, вашите Водачи и Ангели ще ви показват пътя и ако изберете да слушате техните напътствия, както и вашето собствено, един ден ще откриете, че сте се променили и няма повече негативност или съмнения в мислите ви.

Някои може да се обезкуражени от факта, че все още има проблеми за изчистване и след няколко дни на комфорт и блаженство, изниква друг проблем. Не се изненадвайте, защото вие сте пазили тези проблеми неразрешени в продължение на много, много години и не сте били готови да се справите с тях до сега. Приемете ги любящо и не се осъждайте по никакъв начин, тъй като за някои хора точно сега изникват най-трудните проблеми. Помнете, че след като всичко е изчистено, блаженото състояние на ума ще остане с вас и няма да може да ви бъде отнето. Поддържайте тази визия за мирен ум и си позволете да предприемете още една стъпка в пътуването ви към Дома. Винаги помнете, че ние сме с вас в това пътуване, защото ние сме Едно. Знанието за това би трябвало да ви успокоява всеки път, когато се почувствате изолирани или сами, защото ние сме само на мисъл разстояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние се чувстваме привилегировани да сме вашите приятели, които ви напътстват по пътя ви. Ние чувстваме любовта, която изпращате към нас и сме много щастливи, че чувствате, че тя се връща към вас. Споделяйте я с всички и я вижте как се връща към вас, вероятно в усмивката на непознат. Продължавайте да се усмихвате и се радвайте на тези времена на големи промени и знайте, че предстоят още толкова много неща.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-19072013.html


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони