Monday, July 29, 2013

Станете новия си Аз с радост. – канализирано от Рон Хед 28 юли 2013


Архангел Михаил
 Lions Gate
Ние идваме пред вас още веднъж, говорейки ви за енергиите на древната традиционна нова година показана от зората на изгряването на звездата Сириус и движение в знака на Лъв. Това е Лъвската порта. Тя е придружена този път от няколко други редки и вещаещи добро подравнявания в небето ви. Заедно те ще ви донесат даже още по-голяма космическа енергия, отколкото е обичайно дори за Лъвската Порта.

Както ви призовахме в нашето последно съобщение, преди броени дни, отидете във вътрешността на това време. Намерете вашето сърдечно пространство. Достигнете го със сетивата, които вие ще намерите там и ги получете с любов и благодарност, които бяха излети над вас по това време.

Тази енергия ще промени, и променя, вашето настоящо съществуване. Но приемането и благодарността която ние призоваваме ще направи всичко това още по-мощно за вашите лични тела, физически и нефизически, и също така дава възможност за приемане на тези промени с грация и лекота. Много от тези промени са били неприятни за някои от вас понякога. Това не е по желание, както от вас, така и от нас.

Приемете с любов тази енергия на любовта. Получете я с увлечение. Хвърлете себе си в новата реалност за която вие се молихте. Станете новия си Аз с радост. Поканете тези по-големи части от вас да станат по-големи части от вашите земни същности. Тази нова светлина ви подготвяше за тази възможност. Не, това не е приключило все още, но това стартира началото което вие ще намерите обнадеждаващо и приятно, когато наблюдавате предупредителните знаци за това.

Ако вие установите дори повече от това и желаете да танцувате и да пеете, моля чувствайте се свободни да го направите. Много ще се присъединят към вас достатъчно скоро. Това ще ви даде възможност да бъдете в един свят, който разкрива неговото старо, по-малко отколкото е желателно, лице, без да бъдете повлечени надолу от външността му. Промяната е разхвърляна понякога.
  
Както обичате да казвате: "Дръжте очите си върху наградата." Докато продължавате да правите това, което има да се направи, ние ще продължим да правим това, което е наша работа. Заедно ние изграждаме вашата Нова Земя. Бъдете в мир във вашите сърца и ние ще говорим отново, дори и когато продължавате през тази енергийна порта.

Желаем ви, наше семейство, един добър ден.

Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони