Tuesday, July 16, 2013

СаЛуСа – 16 юли 2013г.


Ние сме тук, за да ви помогнем и ако това е вашето желание, със сигурност ще сте наясно с нашата енергия на любов и радост, която ние с такова удоволствие споделяме с вас. За Любовта и Светлината няма граници и веднъж след като сте решили по кой път да тръгнете и да следвате плана си на живот, нищо не може да се изпречи на пътя им, за да бъдат изразени в пълна сила. Повечето от вас дойдохте на Земята, за да научите тези уроци по най-добрия за вас начин и сега е време наистина да разберете и да приемете всичко, което остава да се научи. Колкото по-скоро последвате вътрешното си напътствие в това отношение, толкова по-скоро ще сте свободни да чувствате и живеете радостния и щастлив живот, който всички вие планирахте, защото както казвате „най-важните неща първо”, не по-рано може да се случи това, тъй като в по-високите реалности всичко е в блаженство и щастие и вие се нуждаете да си позволите да приемете този тип живот без никакви мисли за собствено недостойнство и чувства, че сте по-малко от това, което всъщност сте – чудесните същества от Светлина създадени от Любовта на Един Създател. Така че, когато се оставите истински да приемете всичко, което се крие зад това, тогава ще се разкрие цялата красота на новата реалност.

Ние разбираме колко е важна информацията и работим много близко с нашите Земни съюзници върху тази задача, защото усещаме, че все още има съмнения, че масмедиите ви не говорят за всичко, което се случва, но моля имайте предвид, че всичко е старателно планирано и веднъж, след като всички парчета си дойдат на мястото, потокът от информация от всеки източник не ще може да бъде спрян и ще е свободен от всички лъжи, които са ви били казвани. Продължавайте да мечтаете за промени и просто се отпуснете, когато е възможно, и наблюдавайте как се случва всичко пред самите ви очи и моля помнете, че всичко, което идва в живота ви, и начинът, по който то идва, е това, което вие сте планирали за себе си, така че научете се да го приемате без никакъв страх и съмнения и вижте как животът ви е пълен с най-чистата и най-силната Любов и Светлина, течаща към вас и чрез вас навсякъде.

Наблюдавайте децата си, колко са щастливи, особено когато чувстват вашата подкрепа и разбиране, няма тревоги или съмнения, те просто изпитват живота такъв какъвто е. Ние можем да кажем, че сме като ваши по-големи братя и сестри, които идват, за да ви помогнат да намерите вътрешните деца в себе си, което беше скривано много дълго време зад всички страхове и съмнения, в резултат на сурови условия на опита в третото измерение. Сега е време да ги освободите и отново да повярвате на това вътрешно Същество, което живее във всеки един от вас, който иска да стъпи в Светлината. Вратата е отворена и всеки, чиито намерения са да се придвижи по-високо, е добре дошъл. Светлината е толкова ярка и любяща, че нищо не може да остане скрито в сянката, защото в по-високите реалности няма сенки. Така че, обичайте себе си свободни от целия мрак, който тази Светлина откри и правете това с щастие, тъй като всеки път, когато го правите, това ще ви издига все повече и повече, докато започнете да виждате само Любов и Светлина около вас. Ние сме с вас винаги и искаме да ви помогнем колкото можем, без да се намесваме в свободната ви воля. Приемете всичко такова, каквото е, и много скоро ще откриете, че то се е променило.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам на всички вас моята Любов и любезно ви моля да осъзнаете колко важно е вашето собствено освобождаване от старото, защото веднъж след като го направите, ще станете още по-силни, отколкото сте сега и ще сте в състояние да помогнете повече също и на другите с вашето по-голямо разбиране за всичко. Нека Светлината ви да свети ярко и не поглеждайте назад с мъка, тъга или гняв, защото вашето красиво бъдеще е тук, тъй като всички ние сме с вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони