Thursday, July 18, 2013

Вие сте много по-мъдри във вашата цялостност, отколкото предполагате. – канализирано от Рон Хед

 cosmic wind
17 юли 2013
Архангел Михаил
Днес ние ще говорим още веднъж за малко за продължаващото издигане на важни събития на вашата планета. Налице е нарастваща вълна от промени, видими и невидими, които променят вашата цяла цивилизация по начини, чиито обхват дори и участниците не могат да видят. Може би единственият начин даже да започнете да проумявате замесените тенденции би било човек да откъсне себе си и да опита да достигне изгледа, отстранен от свадата, така да се каже.

Всъщност няма нито един аспект от вашето съществуване, който да е недокоснат. Защо е така? Това е така, защото всеки аспект от вашето съществуване е създаден от вашето собствено колективно съзнание. Това е така, защото вие сте решили, че ще бъде по този начин. Това е така, защото, както е оповестено много пъти преди, вие сте съ-творците на този свят.

Време е за вас да разберете това по един далеч по-дълбок начин от някога преди. Докато вашето приемане на отговорността за това расте, така ще расте и вашата сила да го използвате. Вие се уверихте, че няма да добиете тази сила в своята най-голяма пълнота, докато не се научите да поемате отговорността. Вие сте много по-мъдри във вашата цялостност, отколкото предполагате.

Така че много от вас все още се чувстват малки, чувстват се незначителни, дори чувствате, че сте безсилни да направите нещо. Това трябва, и е към своя край сега. Вие ставате все повече и повече наясно с по-голямото същество, което наистина сте, и докато това се случва, вашите по-големи аз-ове са по-способни да общуват с вас и да действат чрез вас. В края на краищата, те са вас. Желателно е да погледнете на тези неща, тези вътрешни промени, да ги искате, да ги приемете и да им отговорите с благодарност и намерение да упражните най-висшите си способности за най-висшето добро. Както беше казано, ако единствената молитва която вие някога сте изричали беше "благодаря". Това би било достатъчно.
   
Божествените енергии такива каквито никога преди не са били достъпни за вас, сега са около вашата планета, всъщност вашата звездна система, в нарастваща степен на чистота и влияят върху всяко същество на планетата ви. Дори и още да не сте почувствали истината за това, пригответе се да бъдете изумени. Подгответе се да живеете в радост и свобода. По-добре, решете да живеете по този начин. Ние сме най-крайните конспиративни теоретици. Когато направите това ваше решение, вселената ще заговорничи да го направи ваша реалност.

Моля, приемете от нас нашата дълбока безусловна любов. Ние ще говорим отново с вас скоро. Добър ден.

Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони