Thursday, July 4, 2013

Нека вашите молитви бъдат за всички. – канализирано от Рон Хед 3 юли 2013

Архангел Михаил
 Peaceful-Waters
Днес ние искаме да говорим за резервираността на тези на власт да се откажат от своите позиции, дори когато стоят срещу тълпите които те си мислят че управляват.

Вие сте наясно за тези протести от вашите социални мрежи и алтернативни източници на новини, въпреки че все още има твърде малко от тях във вашите вестници или по вашите телевизионни мрежи. За вас, ние ви препоръчваме да комбинирате всички тези сведения, за да виждате най-пълната картина, колкото можете. Вие ще осъзнаете, че това е огромно движение наистина, и това не е избягало от вниманието на тези, които ви контролираха зад затворени врати.

Нашето послание днес е двойно. Първо ние ще посочим на хората зад завесата, че това е сила, която става толкова голяма, че те не могат да я контролират. Спирането на прилива на едно място няма да спре самият прилив.

На второ място, за тези от вас, които подкрепят и се молят за успеха на това, което се случва, ние ще подчертаем следното. Макар и да сте значително по-голямата част, можете да свалите за себе си огромни ресурси които сте дали на своите правителства. Това изобщо не е желателно. Вие можете и ще постигнете целите си мирно, ако така решите. Вашите мирни действия със сигурност ще покажат всяко нарушение на мирното поведение от страна на тези, които стоят на пътя ви в най-лошата възможна светлина. Нещо за което те също са наясно.

Това е причината те понякога да вмъкват агенти в собствените ви редици за да провокират насилие. Бъдете наясно с тази тактика и ги разкривайте когато ги видите. За тези които не участват пряко, и ние искаме да може да е всеки един от вас, моля подкрепете мирен и любящ успех с всеки удар на сърцата си. Уверяваме Ви, че дори и това да бъде всичко което ще се случи, би било достатъчно за да осигури резултата. Независимо от това, изпратете безусловна любов към всички участници.

Акцентираме "безусловна" и "всички участници". Няма нито един замесен от двете страни на тези ситуации, който да не е божествено дете на Вселената, независимо от убежденията си или от действията си. Затова нека молитвите ви бъдат за всички. Ако е възможно просто отдайте вашите молитви да бъдат за удивителният нов свят който вие и те строят.

Призовавайте подкрепата на някои от нас или на всички нас и тя със сигурност да бъде ваша. Ние държим в нашите сърца любов и възхищение за всяка скъпа душа, която е поставила него или нея на вашата Земята в този момент. Вие сте Новата Земя. Бъдете в безопасност, добре, и в мир.

 Добър ден, скъпи приятели.

Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони