Monday, July 8, 2013

~ Великото Събитие ~ Прочистване - Почистване - Друга Планета - Кораба Майка - Галактическата ФедерацияСакрално Активиране на Зеленият Лъч & Изумрудения Пламък ~ Архангел Метатрон


6 юли - Anna Merkaba

Мили деца на Светлината, ние подготвяме всеки един от вас за Голямото Събитие, което предстои сега да се случи на вашата планета Земя. Големият секстил-6 планети подредени във формата на шестостен и връзката на човешкия код в сърцето със сърдечния код на Гая и друга планета.

Да, наистина, мили деца на Светлината, там е друга планета, която се движи по-близо и по-близо за подравняването и да образува секстил и Триединство, което ще даде възможност за започване на нова вълна на масививно събуждане. Ние говорим с вас сега от кораба-майка, който се намира на 74 ° градуса южно от екватора на вашата планета.

Всеки един от вас от "земния екипаж" е бил подготвян за това Събитие, чрез разширяване на капацитета на клетъчната памет и кодовете на ДНК в рамките на вашите тела, за да можете да издържите на количеството Светлина, което е на път да протече през вас към Гая.

Поради всичките си усилия и закотвянето на Светлината върху планетата Земя, много от вас са гледали като внезапно събудили се земни жители. Много от вас гледат все повече и повече на хората, които излизат на улиците и протестират, като на ваши братя и сестри, които вече не искат да живеят под владичеството, което в момента е окупирало Гая. Но скъпи деца на Светлината, критичната маса все още не е достигната, макар че изглежда, че целият свят протестира и иска промяна, това не е всичко, което тя може да бъде и това е така, това е стъпка, мощна стъпка в посока към Галактическата Федерация на Любовта, Светлината, Изобилието и Просперитета за всички и за всеки, за всички до един - универсалния проект на Гая.

В следващите няколко дни от земния си път, вие ще изпитате пречистващ процес. Голяма част от въпросите, които са лежали пасивни в рамките на вашата клетъчна памет, идват за прочистване. Вие ще се почувствате силни, както и отрицателните емоции, които ще се покачват, ще бъдете подготвени да разберете, че "тъмните сили" ще се опитат да ви задържат в това състояние на негативност, защото те все още се опитват да се държат за властта с всички възможни средства и да останат на планетата Земя.

Сега зависи от вас. Вие имате силата да позволите на тази енергия да остане или да я изчистите и да я премахнете от полето ви. Процесът е болезнен, но е необходим. И така, независимо от ефекта на вашите медитации, независимо от ефекта, на вашите различни духовни практики, все още можете да намерите себе си завладян от внезапен страх, гняв, разочарование, неразбиране, дразнене, което ще ви даде желание да се карате с близките си хора, да намерите себе си в аргументи, които не можете да спрете и да не разберете как сте попаднали в тази ситуация.

Трябва да знаете, мили деца на Светлината, наши скъпи братя и сестри, че процесът, който се появява не са емоциите ви, а се увеличават версии за тях. Моля да разберете причините за това явление - емоциите ви са манипулирани от тези, които са намерили слабо място за влизане в аурата ви.

Молим ви да практикувате почистващи и защитни техники. Активирайте си Меркабата, активирайте защитни щитове, сега е моментът, ще имате нужда от тях най-много.

Не се страхувайте и се опитвайте да останете в баланса на всяка цена. Без значение какво може да дойде на пътя ви и много воля, за да не се оставите да бъдете манипулирани от тъмните, за да ви хвърлят в хаоса на нестабилност и дразнене, с цел създаване на дупки в щитовете ви и да намерят своя път към центъра на сърцето ви, за да спрат Светлината. Не позволявайте това да се случи!!!

Осъзнайте, че нито една от тези емоции не са ваши, защото те не са. Освободете ги веднага, веднага след като те дойдат и не се спирайте на тях. Не позволявайте на тези емоции да проникнат в тялото ви. Вие контролирате вашата среда! Следете вашите мисли внимателно всеки ден, всеки час, всяка минута, секунда и милисекунда. Филтрирайте всичко. И само позволявайте на положителните вибрации да проникнат през тялото ви. Разберете, че въпреки всичко, ние сме тук за вас. Вие сте тези, които контролират сами себе си.

Когато разберете, че това идва, помолете вашите пазители, помолете вашите водачи, помолете Вашия Висш Аз, за освобождаване на това от вас към Светлината, освобождаването на каквото и да е и на всичко, което ви изхвърля от баланса ви на разстояние от Светлината и да останете в Мир, в Хармония, в Светлина, в Любов, разбиране и радост. Заземете се, доколкото е възможно и се подгответе за официалното Събитие, което скоро ще дойде на Земята.

Ние сме с вас. Обичаме ви. Довиждане за сега.

Източник

Превод:  Milena van Lier | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/07/velikoto-sabitie-prechistvane.html

Канализирано от James Tyberonn

7-ми юли, 2013

Поздрави Майстори, аз съм Метатрон - Властелинът на Светлината и поздравявам всеки един от вас във вектор на безусловна любов, докато четете тези думи.

Ние радостно споделяме с вас настъпващото "пълното активиране" на Зеленият Лъч & Сакралният Изумруден Пламък на Възнасящата се Земя. Майстори, това е дългоочакваното събитие, обещано преди еони в просветена епоха. В това блестящо време, Земята има голям достъп до измеренията и вие комуникирате ясно и блажено с всичките царства на Земята. Осветеният период, в който сте имали възможността да си взаимодействате ясно и да общувате с всички елементи и царства на Земята. Това бе времето на пълния спектър на Изумруденото измерение .... и сега се завръща!

Много от вас са призовани отново, за да се утвърди активирането на тази изомрудена еволюция. Тя е близо и ще бъде белязана от необикновен тригон & енергия, носеща експанзивни кодове. Кодове, за които сте чакали еони, това е обещание на душата и свещен договор за мнозина. Това е част от новото начало, нови възприятие и атрибути на ваше разположение.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони