Tuesday, July 2, 2013

СаЛуСа 2юли 2013г.


Ние се подготвяме за най-великата среща. Наясно сме, че вие също очаквате този момент и сте готови да се срещнете с нас. Някои все още не вярват, че ние съществуваме, но това е техен избор и не може да се промени по никакъв начин, докато те не изберат да направят това. Ние се подготвяме да дойдем по-близо до вас в много отношения. Повечето от вас вече знаят, макар частично, как ще изглежда бъдещето ви и също се подготвят, за да може необходимите промени да влязат в сила сега. Наясно сме, че ви липсва много информация по отношение на всеки аспект от бъдещия ви живот, но не се тревожете, това също трябва да се промени скоро. Плановете ни се изпълняват по такъв красив начин и ако знаехте, щяхте да сте удивени.

Телесните ви промени се ускоряват, към сегашния момент всички би трябвало да усещате бързи промени почти ежедневно и моля ви позволете им просто да трансформират всичко, което има нужда да бъде трансформирано и не ги поставяйте под съмнение. Те са тук, за да ви променят и да ви подготвят за повече извисяване и моля ви, отдайте им се и помолете Висшия си Аз да ви помогне. Просто като казвате тези думи вие ще позволите на Висшия си Аз да е по-близо до вас, което е така необходимо в тези чудесни времена. Опитайте се да сте щастливи и да се радвате на всеки един момент, защото това ще ви извиси още повече, като позволите на себе си да сте в потока на Сега. Както толкова много пъти сме казвали, всичко е наред и промените се случват и чрез осъзнаването на това, че всички вие сте техни създатели, вие би трябвало да сте в състояние на спокойствие и очакване на чудо, което ще се случи.

Ние чувстваме, че някои от вас отново стават нетърпеливи, но за сега трябва да сте наясно как работи това и че ние не можем просто да се появим и да ви кажем какво да правите. Всичко ще настъпи в подходящото време и моля помнете, че ние също се вълнуваме за това и правим всичко по силите си, за да може най-накрая да се срещнем с вас и да сме ваши учители и помощници в изграждането на новото ви общество, защото вашето бъдеще ще се свърже с нас в мир и хармония. Вижте новините, тъй като всеки ден се случват толкова много промени, дори големите новинарски канали не могат повече да устоят, защото промените наближават също и за тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и ние ви приветстваме с добре дошли в новия свят на Любов и Светлина, който сега се появява на хоризонта. Освободете всички съмнения, имаме предвид всички съмнения, които ви задържат назад, и никога не мислете за себе си като за по-малко, отколкото сте – чудесни Същества от Светлина, които сега се пробуждат от дълъг сън, някои бързо, други бавно, но всички чувствате Любовта, която ви обгражда където и да отидете. Продължавайте да вдишвате тази Любов и да чувствате какво чудесно чувство създава тя. Ние обичаме всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони