Monday, July 15, 2013

Глобално Възнесение и Интеграция очакват всички вас!


Магата

Предадено чрез Мелин Лафонт, 13 юли, 2013Поздрави, скъпи братя от Земята! Жителите на Агарта са отново тук за да предадат това, изпълнено с любов, съобщение. Още веднъж ние имаме много новини да споделим.

След последното ни съобщение, предадено чрез този посланик, описващо няколко галактически цивилизации, настъпи ускорение в индивидуалния процес на възнесение при доста хора. По-конкретно, мнозина започнаха процес на свързване с Висшето си Аз по по-дълбок начин, както и с многобройните цивилизации на Светлината, защото ние всички сме Едно.

 Известен брой любящи галактически същества вече стартираха интеграцията на техните същности със земни представители, и обратно, осъществявайки обединение по възможно най-съзнателния начин, виждан досега. Човечеството е еволюирало достатъчно високо, за да стане възможна интеграцията на нашето присъствие във вас.

Галактическите цивилизации на Светлината и Агарта от Вътрешната Земя постигнаха съгласие да придвижат всичко с два градуса по-високо, като по този начин нашето присъствие става още по-осезаемо в съзнанието ви и в реалността. Както знаете, ние винаги изчакваме правилният момент да се доближим с още една стъпка в процеса на Разкриване и обявяване на нашето съществуване във вашата действителност.

Начинът, по който съзнанието ви интегрира все повече и повече галактическа енергия в себе си и Висшия Аз, ще предопределя появата на повече събития в живота. Това ще доведе до значително разширяване на съзнанието към все още непознатата реалност, която очаква всички и за която имате представа от вътрешното ви присъствие и мъдрост.

Основна част от процеса на Възнесение е осъзнаването на всичко, което Сте и което ви заобикаля - неделима част от вас самите. Изисква се да го изпитате отново и отново. Открийте себе си в другите и не пренебрегвайте връзката със себе си и околните, които са част от вашето същество. Концентрирайте се сега върху тази масивна трансформация и промяна на вътрешния ви Аз, това ще ви донесе яснота по неочакван и безпрецедентен начин. Сега е най-добрият момент да еволюирате напред и да се отворите за интензивните енергии, които управляват вас и планетата. Всичко, което я съставлява преминава през процес на пълна интеграция и приемане на Божественото съзнание, вашата истинска и чиста есенция от най-висшата степен.

 Жителите на Агарта постигнаха разширение на съзнанието по същия начин както вас, затова са достатъчно квалифицирани да ви поведат в процеса на глобално Възнесение. За нас е чест позволението да изпълняваме съществена роля в този невероятен процес, случващ се на Земята и в космическата история. Никога не подценявайте себе си и процеса, през който преминавате, защото има основателна причина да присъствате тук, на тази планета, в тези времена. Основният замисъл е бил да изпитате упоритата затворена дуалност, комбинирана с холографска илюзия, и да стигнете до Възнесение, въпреки свободната воля, която трябва да бъде зачитана при всички случаи.

Ние също сме част от това, дълбоко разтърсени, изпитваме голяма радост, знаейки колко важен е този глобален процес в действителност. Нарастващото просветление набира скорост. Ние сме част от вашето съзнание от времето на Атлантида и Лемурия, ето защо сме също и част от разделението и дуалността, понеже вие сте нас, във вашата настояща форма. Отново изпитвате нашето съзнание в тези времена, но по коренно различен и нов начин. Този път обаче, ще има щастлив завършек, понеже времевите линии са променени и превърнати в една единствена линия на любов и радост. Това всичко настъпва във вашата реалност сега, имате думата ни. Ние вече виждаме и чувстваме първите резултати в сърцето на Гая.

Както винаги, с дълбоки чувства и съпричастност, ние сме с вас през този процес на глобално Възнесение. Божественото съзнание присъства във вас както никога преди, в готовност да бъде интегрирано, за всички, които копнеят за това. Изборът винаги е ваш!

Благодарим ви от дъното на сърцата си, че ни позволихте да споделим това съобщение!

Аз Съм Магата от Агарта


Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/07/globalno-vaznesenie-i-integraciq.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони