Saturday, July 13, 2013

Моля не изпитвайте неуважение към себе си, нито се продавайте евтино повече. – канализирано от Рон Хед

11 юли 2013
Архангел Михаил
 earth angels
С риск да бъда забелязан да се повтарям безкрайно, позволете ми да започна като посоча, че за пореден път вие сте наводнени с много по-високи количества и вибрации на светлината от когато и да е преди. Вие ще забележите обаче, че дори и ако това е така, вие сте по-способни да се адаптирате към тях, отколкото когато и да било, също така. Това е замислено да бъде точно така.

Постигнатият напредък от вас, превръщайки се в новите хора, които сте избрали да станете е забележително като се има предвид относително краткият период от време, в който сте го постигнали. Да, все още има кратък път да се извърви, но вашата еволюция не е нищо друго, а удивителна.

Вие вероятно сте забелязали, по тази причина, че събитията от вашия свят започват да се отразяват на новата енергийна среда в която те се случват. Може би те не са ви се харесали напълно все още, най-малкото ние се надяваме че е така, но ще бъде трудно да се отрече известен напредък в правилната посока. Както вече ви казахме, отново и отново, вие сте създателите на промяната. Може би не възприемате себе си, като че ли живеете на фронтовата линия, така да се каже, но ние ви уверяваме, че това е така.

Правенето на част от събитието, като мирна промяна, и това означава вие и ние, правенето на част от събитието което ние създаваме е правене на енергии и намерения. Не, най-вероятно вие няма да бъдете описани в бъдещите учебници по история, с изключение на тези за които се говори сега като Акашови записи. Но в тези записи, ние ви уверяваме, че никога няма да бъдете пропуснати. Вашите поколения, тези които живеят това време в момента, ще бъдат разказвани завинаги. И може да добавим и това, че вие сте зачитани и почитани дори и сега.

Така че, скъпи единствени, моля не изпитвайте неуважение към себе си, нито се продавайте евтино повече. Имате склонност да правите това, вие знаете. Вие намирате за лесно да четете за, и дори да казвате, че вие сте най-силните и най-добрите. Но в сърцата си, твърде много от вас смятат, че ние трябва да се обръщаме към други. Не, мое семейство от земни ангели, ние имаме предвид вас, този, който чете или слуша това. Така че, когато навлизате във вашите молитви или медитации, стремете се да намерите и да усетите истината, че това същество, това сте вие, за които ние говорим в този момент.

Обещаваме ви, че това същество, това божествено същество съществува в теб и е теб. Намери го / я, приемете тези универсални енергии с благодарност, и да гледайте себе си как растете с лекота и елегантност.

Очакваме с нетърпение да говорим с вас скоро отново. Добър ден.

Превод:Hristo 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони