Tuesday, July 23, 2013

СаЛуСа – 23 юли 2013г.


 Ние дойдохме от всички райони на Вселената, за да видим и да помогнем за прекрасната промяна, която се случва на възлюбената ви Майка Земя точно сега. Ние учим заедно с вас и въпреки че сега живеем много по-комфортно от вас, скоро ще откриете какво е да сте свободни от толкова много илюзии, които усложняват толкова много живота ви. Моля ви, винаги помнете, че вие сте създателите на собствената си съдба и именно вашата воля решава как да тече живота ви. Знаем, че е много по-лесно това да се каже, отколкото да се направи, но със силно намерение нищо не е невъзможно, защото сега дори е още по-лесно за тези, които току-що се пробуждат, отколкото за онези, които прокараха пътя. Това беше планът на Създателя от началото и вие би трябвало да се чувствате привилегировани да сте част от него. Тази и следващата седмица по-висши честоти от Светлина ще бъдат изпратени към вас, много по-висши, отколкото когато и да било преди и би било мъдро да сте подготвени за тях, тъй като колкото повече сте в състояние да приемете в съществото си, толкова по-мощни ще станат намеренията ви. Както толкова много пъти ви казвахме, нищо не може да остане скрито в Светлината, така че, ако чувствате, че все още има нещо, което изисква вашето внимание, изчистете го сега без никакъв страх или съмнения в себе си, помолете Водачите си, Ангелите, Висшия си Аз или нас да ви помогнем, ако не сте сигурни кой би бил най-добрият начин и със сигурност ще получите отговор.

Ние виждаме ясно, че това време на незнание какво се случва скоро ще приключи, тъй като с толкова много информация, която преди беше строго секретна, сега се разкрива от всеки край на вашия свят, обичайните новини от вашите медии не задоволяват вашето търсене на истината. Ние виждаме зад кулисите и сега можем да ви кажем, че времето на разпространение на вярна и неподправена информация дойде. Дълго време вие мечтаехте да се случи това и сега всички вие ще видите доста бърз поток на новини от всички източници. Неколцина все още ще се опитват да пазят тайна, докато други ще говорят свободно за промените, които идват, за да балансират света ви. Мир ще бъде думата на деня и вие вече можете да видите някои лидери, които изразяват желанието си да изоставят предишните проблеми и да започнат нови и приятелски отношения със съседите си.

Нещата се движат по-бързо, отколкото може да изглежда на пръв поглед, дори старата финансова система, която изглежда неразрушима, сега няма какво да направи освен да приеме новия начин на работа с финансите и техните производни, които скоро ще са остарели. Въпреки че вие ще продължите да използвате пари още няколко години, мнозина от вас сега усещат какво би било без тях и това създава основата за обществото на Златната ви Епоха, където не е нужен такъв обмен. Това време със сигурност ще дойде, защото е божествено планирано за вашата Земна Нация безопасно да достигне до този момент т вашата еволюция. Ние работим заедно с нашите съюзници и с вас върху този Велик План и чувстваме, че отбелязахме голям успех до сега. Не усещате ли същото?

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги изпращам любовта си към всички вас. Почувствайте радостта от всичко, което се случва, защото тя ви води към красивото и мирно бъдеще, за което мечтаете. Почувствайте любовта, която ви изпращаме във всички наше съобщения и бъдете готови за новината.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

 


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони