Tuesday, July 9, 2013

СаЛуСа -9юли 2013г.Ние чакаме точния момент да ви се представим и това ще е голям празник в цялата Вселена. Дойдохме тук преди дълго време и следим внимателно всеки един детайл от това събитие перфектно да се вписва в цялото. Радостни сме, че това събитие е на прага на случването си и се чувстваме силно отговорни за успеха на мисията си. Понякога от ваша гледна точка нищо не се случва по „правилния „ начин, но ние ви уверяваме отново, че ние също имаме наши времеви планове и чакаме перфектния момент да се присъединим към вас. Чуваме силния ви призив ясно и отговаряме на него всеки път като ви изпращаме повече от любовта си. Този призив също влияе върху вашите лидери, които не могат да продължат да скриват повече нашето присъствие, тъй като повече хора искат да знаят истината и не забравяйте колко мощни са мислите ви.

Сега всички вие виждате в себе си как мракът е изчистен със Светлината, която е изпратена към вас, и същото се случва и със света. Всичко е извадено от сенките и е изчистено с Любов и Светлина. Колкото повече е изпратено от Любов и Светлина, толкова повече мрак може да бъде разкрит. В личен план много от вас откриват, че много стари проблеми излизат за изчистване и са изненадани, че това може да е от хиляди години назад във времето, дори от времето на Атлантида. Най-старите проблеми са обикновено най-трудни за изчистване, но и за миг не се съмнявайте в себе си, защото, ако не бихте били в състояние да ги изчистите, те не биха и не могат да излязат за изчистване. Знанието за това би трябвало да направи намерението ви още по-силно, тъй като тези, които искат да се изчистят, получават цялата помощ от техните Водачи и Ангели. Онези от вас, чието бъдеще е с нас, със сигурност чувстват присъствието ни и напътствието ни в съобщенията, които ви изпращаме, или са в телепатична комуникация с нас. Моля ви, спомнете си, че всички вие сте в състояние да комуникирате по този начин, просто трябва да се фокусирате и да се приведете в баланс в любящото поле, с което е обграден всеки един от вас. Ние сме много щастливи, че повече от вас искат да говорят с нас, тъй като ние сме вашето семейство и както много от вас усещат, ние сме в много тясна връзка с вас. Така че, ако искате, отворете се за тази комуникация и ние с радост и любов ще отговорим, защото ставаме по-близки. Моля, освободете всички съмнения по отношение на кога и как и позволете на всичко да се разгърне така красиво във вашата реалност. Помнете, че това е Планът на Създателя за всички нас в тази Вселена и колкото по-малко съмнения имате, толкова по-скоро вие всички ще се присъедините към тази нова изпълнена със Светлина реалност.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се присъединявам към вас в мечтите ви и в създаването на Новата Земя и моля не позволявайте на съмненията да ви задържат назад, тъй като щом веднъж ги освободите, по-висшата реалност, която сте чакали, ще се отвори за вас. Винаги споделяйте Любовта и Светлината си с всички и с Майката Земя и това ще се върне десетократно към вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

Webpage: SaLuSa in Love and Light


Любопитен въпрос относно значението на името СаЛуСа

Здравейте,
Името СаЛуСа означава „ приятел от звездите”, както посочва СаЛуСа

С Любов и Светлина
МАДАД


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони