Monday, July 15, 2013

Седмично Послание на Хиларион 14-21 юли 2013г.
Възлюбени,

Тъй като вълните от Светлина продължават да обливат планетата, всички скрити неща по  света , които  процъфтяваха в секретност и негативност, сега са изложени в светлината на истината. Всяко нещо, което е разкрито, помага за вдигането на завесите на илюзията от съзнанието на човечеството. Земята продължава необратимото си изчистване и пречистване, подготвяйки се за възнесение. Темпото на това прочистване сега ще повиши силата си. Тези, които спят и не са наясно с това, че се случва промяна навсякъде около тях, ще бъдат побутнати още повече да се събудят от съня си. Всички илюзии са прерязвани от разкритията, които излизат, и човечеството стои пред  кръстопът.

Силата на хората се доказва доста по света и ще стане още по-голяма сила в сравнение с преди. Всяка душа ще направи избор; да продължи по пътя, който се разкрива пред собствените им очи или да прегърне друг, по-любящ път. Те ще застанат в унисон със смелите хора, които издигат гласа си и обявяват по-добър начин. Тихата революция за радикални промени расте по сила и мащаб. Сърцата на човечеството се отварят още повече в тих стремеж  да се свържат с божествената си същност. Любовта ще намери начин. Общностите ще се обединят в солидарност и единство. Семействата ще се обединят, за да запазят връзките си един с друг и да празнуват и да отдадат чест на своите предци.

Вълни от признателност в сърцата на всички ще се излеят в сърцето на Майката Земя, когато всички осъзнаят степента на нейната любов към обитателите и . Става по-ясно, че човечеството е в симбиотична връзка с нея и че тя се опитва да се обнови и промени по начин, който е най-малко увреждащ за нейните обитатели, но както в родилен процес, ще продължи да има натиск в различни части на нейното същество, които ще имат нужда от облекчение. Хората гледат знаците на промените около тях и осъзнават, че това е начинът, по който Майката Земя говори на сърцата им, за да ги информира, че предстои промяната.

Наблюдаваме с удивление невероятната здравина на човешката душа в стремежа си да преодолее предразсъдъците на вярвания в продължение на поколения, които са се натрупали в самите им клетки, които повече не обслужват пътя на Светлината, по който хората са поели. Ефектите от битката на противоположни сили във всяко сърце ще започнат да отшумяват и ще надделее лекотота на съществуването. Не се проваляйте по пътя, който избрахте, защото това е верният път за вас и за тези, които обичате. Вие никога не сте били сами, защото легиони от Ангели стоят до вас за позкрепа и за приятелство. Те се опитват да облекчат товара ви чрез хумор, за да можете да продължите напред, въпреки всяко привидно препятствие по индивидуалния ви път.

Вие сте силно обичани и признати заради вашия пионерски и решителен дух. Вие сте почитани заради вашата упоритост и смелост. Небесният хор пее хвалебствие към човечеството заради ролята, която то играе в космическия план, който сега се разгръща. Бъдете спокойни и отворете сърцата си за техния глас, тъй като те издигат Земята и всичко на нея към по-високо съзнание. Бъдете спокойни, Скъпи мои, и знайте, че вие сте Божественото в проявлението си тук на Земята. Поддържайте тази мисъл. Всичко е наред.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони