Tuesday, July 23, 2013

Вие сте по-свързани отколкото все още разбирате. – канализирано от Рон Хед

21 юли 2013
Архангел Михаил
 Photo by Beni Benstead
Днес ние ви носим послание за надежда и насърчение. Промените, които чакате, се появяват на всички фронтове. Както и да е, ние бързаме да подчертаем, както винаги правим, че това е просто естественият резултат от това което се случва вътре във вас.

Говорейки на всеки от вас които съвестно търсите, ден след ден, всички малки подробности от новини, които могат да ви насърчат и да донесат надежда, ние вярваме, че вие намирате много повече от тях сега, отколкото когато и да било. Това се дължи на напредъка постигнат във вашия собствен разум и съзнание, на постоянно нарастващия брой на тези които се пробуждат, и на дълбоко и по-дълбоко потапяне на вашия свят в най-чистата безусловна любов, от което се състои полето на енергия преобладаваща в космическата среда през която пътувате сега. Представете си го като един ден в спа центъра и се потопете, мои приятели. Вие прекарахте твърде дълго в нисши вибрации и заслужавате подновяването.

Вие, в северното ви полукълбо, сте в разгара на сезона си на растеж, а вие в южното сте в разгара на сезона си на почивка. Не трябва дълго да чакате разпукването на възраждането и прибирането на реколтата която приближава. Ние знаем, че вие чувствате във вашата сърцевина вълнението, въпреки че не можете съвсем да доловите какви са причините. Това е така, защото можете да чувствате и знаете какво е променено в колективното ви съзнание. Вие сте по-свързани отколкото все още разбирате. Това, както и да е също се променя.

Подгответе себе си за бъдеще на радост, на щастие, и за изобилието за което сте получили многократни обещания. И не питайте дали сте стигнали вече там. Вместо това, ако наистина искате да увеличите своето изобилие, опитайте да благодарите за всяка благословия която можете да видите или почувствате в собствения си живот. Ще откриете, че такова отношение ще действа като душ от цветя. Нека вашите градини бъдат светли и изобилни.

Продължавайте да бъдете силни, да бъдете в мир в сърцата си, и да се обичате. Ние ще бъдем с вас през всяка ваша стъпка. Чувствайте ни в сърцата си и ние ще говорим с вас отново скоро. Добър ден.

Превод:Hristo

 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони