Sunday, June 30, 2013

Седмично послание на Хиларион 30 юни – 6 юли 2013г.
Възлюбени,

Сега вие започвате да се придвижвате напред в спомена за истинската си цел и работа тук на планетата. Воалите изтъняха и разделението между измеренията сега не е толкова голямо. Този период ще е изпълнен с чудесни и чудни събития и на лично, и на колективно ниво. Откровенията ще идват бързо и ще са многобройни, тъй като старите начини на пазене на тайни и задкулисни действия повече няма да бъдат подкрепяни. Космическите енергии на любов и тези енергии, които са полезни за и подкрепят пробуждането на цялото човечество се увеличиха по сила и степен. Това може да е голям ускорител за промяна и трансформация и ние наблюдаваме с голям интерес ефектите на всяка вълна.

Задължение на всеки Носител на Светлината е да бъде стабилен и да стои твърдо в светлинното си поле и ежедневно да закотвя това поле в кристалното диамантено сърце на Майката Земя. Ние виждаме всеки един от вас да прави това всеки ден с голяма решителност и постоянство и това прави промяна в ядрото на планетата. Тъй като тази светлина се разширява в ядрото, тя се движи във все по-големи концентрични кръгове към повърхността на планетата и прониква във всичко живо навсякъде. Има отзив от страна на обитателите и всички живи същества чувстват ускорено очакване на предстоящи събития, които ще трансформират света, какъвто те сега го познават. Тази трансформация започва във всяко сърце и след това запалва сърцата на всички около тях.

Предстоящата промяна в колективното съзнание е промяна, която бе провъзгласена от хилядолетия и сега започва действително. Разбира се, ще има обикновения хаос, когато се появяват тези промени, тъй като старите мисловни парадигми силно се борят да запазят местата си, но това повече не ще е възможно и те ще се разпаднат на прах. Това, което изниква на тяхно място, е, което вие, съ-творците, визуализирате и изграждате. Шаблонът сега е готов за строеж и е шаблон, който не може да бъде корумпиран, нито манипулиран по нечестни начини. Само това, което е за най-висше добро за всички, може да направи отпечатък върху тази нова форма. Това е нещо, което човечеството ще изгради от енергиите, които изникват от свещените им сърца, когато си спомнят.

Като изграждате този шаблон, вие ще започнете да забелязвате, че чувствата на лекота и радост проникват в цялото ви енергийно поле. Ще има постоянно увеличаващи се моменти на вътрешен мир и спокойствие и всяка душа сега ще има възможността да се свърже с истината в себе си. Те ще чувстват откъсване от всички събития, които се случват, за да отвлекат вниманието им от тласъка на трансформацията. С други думи каквото и да се случи, то няма да е прието лично от всеки човек, а ще бъде разбрано като част от процеса на трансформация и благодарност вместо страх е емоцията, която ще се почувства във всяко сърце.

Всяка въплътена душа на Земята ще започне да изразява качествата на Божественото си естество. Това ще доведе до промяна във всички операционни системи на планетата, за да отразят Божествената воля за мир, хармония, обединение и сътрудничество. Всяка душа ще вземе активно участие в този процес, защото те ще разберат, че приносът им и действията им са необходими, за да повлияят на тези промени. Вие, Носителите на Светлината, подкрепяте енергийно това движение, когато то се появява на вашия свят, защото това е визията ви, която се материализира. Всичко е наред и всичко е перфектно.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони