Friday, July 12, 2013

СаЛуСа – 12 юли 2013г.
Моментите, които чакахте, са тук за всеки един от вас, който избра да следва своето вътрешно напътствие и изостави старите методи. Моля ви да се отдадете дълбоко на вътрешното си аз и да откриете повече. Това са времената, когато енергията на тялото ви се издига и честотата е много по-висока, отколкото когато и да било преди във вашата Земна история. Почувствайте привличането на Любовта, с която сте обградени, и чуйте насочващия вътрешен глас и не позволявайте на ума да ви обърква по отношение на истинската ви реалност. Всеки има своя собствен път, който следва по отношение на процеса на Издигането, и след като се направи още една стъпка, вие просто ще се обедините и ще създадете обещаната земя с наша помощ. Моля ви знайте, че всичко ще си дойде на мястото след като ясно сте решили да изоставите старото и да последвате новото, което ви призовава с все по-голяма сила.

Виждате ни да летим в небесата ви и чувстваме мислите ви, които през по-голямата част от времето са любящи и всички вие питате кога ще се случи Разкриването. Казваме ви, че то вече се случва, може би не точно както си мислехте, че ще стане това, но моля ви, дайте възможност и на тези, които току-що се пробуждат и си спомнете как вие за пръв път открихте, че ние съществуваме. Всичко е според нашите планове и моля имайте предвид, че те постоянно се променят и ако сега Разкриването върви бавно, утре би било възможно вашите лидери да разкрият всички факти, които са били скривани в продължение на много години. Не си позволявайте да бъдете задържани в този страх и съмнения, защото те ви забавят по пътя. Освободете ги по най-комфортния за вас начин, по който сте свикнали, и се концентрирайте изцяло върху красивото бъдеще, което е вече там и ви очаква.

Чувстваме, че това не е лесна задача, но ви виждаме като чудесни и мощни същества от Светлина, които стоят стабилно зад всички промени, които се случват, и трансформират вашата реалност в тази Мечта, която имат всички по определен начин. Ние ви напътстваме и за нас е най-голямо удоволствие да сме с вас, защото ние също следваме нашите пътища и правим всичко, което можем, за да стигнем по-близо до вас. Въпреки че някои все още се оставят да вярват, че не са способни да комуникират директно с нас, ние чакаме търпеливо докато те решат, че е време да пробват, защото всички имат тази способност, но просто избират да не правят това точно сега. Ние не можем да се намесим в този избор, тъй като това би било намеса в свободната ви воля. Това са Вселенските Закони, които всички ние сме длъжни да спазваме, но с това ние приветстваме всички, които искат да комуникират с нас просто да намерят тихо място и да мислят за нас и ако сте готови, със сигурност ще чуете или почувствате топлия ни поздрав.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и очаквам с нетърпение да откриете, че вашите способности се подобриха далеч повече , отколкото сте си мислили. Това са времена на промени и всички, които са в съответствие с течението, ще видят истински чудеса да се случват по пътя им за Дома. Обичаме всички вас и с повишаващите се вибрации ние сме в състояние да ви изпратим повече от нашата Любов. Почувствайте я.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: TaunoNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони