Sunday, July 21, 2013

Седмично послание на Хиларион 21 – 28 юли 2013г.Възлюбени,

Като извършвате ежедневните си дейности и изпълнявате земните си задължения, знайте, че също на по-висше ниво служите в качеството си на божествени носители на промяната. С висшите си и позитивни намерения, които определяте всеки ден, вие настройвате шаблона, който светът да следва. Когато всеки един от вас чете или слуша тези думи, той абсорбира енергиите, които са заложени във всяка дума и интегрира тези енергии в системата ви от пет тела. Тези времена изискват индивидите да са приспособими и гъвкави, да вървят по течението на събитията, и в личния си живот, и в по-широкия свят около тях, и да останат здраво заземени с приятно спокойствие и тишина.

Сега има мнозина, които търсят отговори на многото си въпроси, някои правят това тихо, следвайки вродената си мъдрост, други търсят навън чрез изразяване на гледните си точки по по-рязък начин. Всички отразяват пробуждането, което се случва в тях. Всички имат нужда да бъдат подкрепени и подхранени в тези променящи се времена чрез окуражаване да отидат отвъд старите си възприятия, да достигнат отвъд предишните ограничения. Те мат нужда да постигнат по-висшия си потенциал и да стигнат до звездите. Като питат и търсят отговорите на многото си въпроси, те откриват още повече въпроси, на които да се отговаря. Такъв е пътят на разширяването и растежа във всеки човек.

Вие положихте стандарт за съвършенство чрез поддържане на по-висока визия за бъдещия ви свят и сега на всички вас подобава да останете непоколебими по пътя си. Поддържайте фокуса си като продължавате да се освобождавате от остатъците от старата парадигма на мислене и възприятие от клетките си и пет телесната си система. Утвърдете стабилен образ за себе си като божествени същества от Светлина, Любов и Сила. Вижте себе си в Светлинните си тела, чувствайте се като Светлинните си тела всеки ден, дори само по няколко минути. Като правите това, вие започвате да си спомняте, че наистина сте Светлина и това ще ви даде сила и ще ви насърчи по безброй начини, които благославят вас, вашите любими хора и по-широкия свят около вас.

Поддържайте мисълта, че тялото ви е храм на живата Светлина и че вие сега го връщате към девствената чистота на божествения му произход. Вие сте посланиците на тази планета, които да покажат пътя чрез примера си. Ние осъзнаваме, че това може да изглежда като раздвоение, тъй като вътрешното ви пречистване все още продължава едновременно с настройването на намеренията ви за по-висши визии и версии на себе си, но ние ви молим да сте упорити в усилията си. Простете си всички емоционални изригвания, които сякаш излизат от нищото и сякаш превръщат намеренията ви, вярванията ви и усилията ви в глупава фантазия. Осъзнайте, че това е просто работа по пробуждането, което се случва и че е временно и циклично по природа.

Тъй като спящите ви ДНК/РНК/ЛНК нишки продължават да бъдат активирани, вие ще продължите да изпитвате временните странични ефекти по начини, които влияят на всеки един от вас различно. Бъдете търпеливи и любящи към себе си и във взаимоотношенията си с другите. Упражнявайте само въздържание като преминавате през промените и трансформациите си, когато е възможно, а ние напълно осъзнаваме и разбираме, че понякога това просто е невъзможно, защото метаморфозата е мощен процес и трябва понякога да бъде изразена външно. Опитайте се да се върнете към центъра си колкото може по-скоро след такъв епизод и простете на себе си за привидните пропуски в поведението, растежа и подобрението. Това е само освобождаването от шаблоните на старата световна парадигма, което се случва. Всичко това в крайна сметка е добре за вас и за вашия свят.

До следващата седмица …

Аз Съм Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони