Monday, July 15, 2013

Небесен Душ от Мъдрост и Знание ... Юпитер, Сатурн и Нептун образуват Чудесен Триъгълник в Небето


Небесния Компас на Сандра

Основена гледна точка в небесата тази седмица е Сатурн в Скорпион, Юпитер в Рак и Нептун в Риби, формиращи голям триъгълник в елемента вода. Пространствени отворени врати, през които можете да пътувате и получавате знание и мъдрост, до каквато степен искате.

Обикновено е по-лесно да имате реализация и вяра, отколкото да знаете как да ги прилагате и упражнявате в ежедневния живот; тази седмица пътя става яснен и естествен. Със Сатурн в микса, можете да установите връзка и начин да останате свързани духовно до степен, която желаете. Решенията като цяло имат езотерични качества, защото има елемент на по-висша цел в мотивите. Някои ще имат сънища за богатство и голям късмет, а други ще осъзнаят собствената си духовност. Изпълнени сънища и видения за много неща изплуват на повърхността, за да ги видите. Това е възможност за поемане по по-висшия път и постигане на нещо специално и необичайно. Може да решите да осъществите връзка с нещо, в което вярвате и искате най-накрая да сработи, можете също така да откриете своя собствена връзка към висшите реалности по един мистичен начин. Отворени са врати към по-висока мъдрост и други нива. Това също ви свързва с вашата вътрешна автономия, подсъзнанието и аспекти на вашето съществуване извън времето като състояние на сън и астрални пътувания.


За Седмицата:

Ключови думи: възстановяване; проявяване; реализация; божественост; благословение, вдъхновение, вяра, разширяване; създавате

Мантра / Утвърждение: Аз съм свързан с най-високата степен на проявената вселена и всичко е в Божествен порядък.

Визуализация: Плъзгайки моята лодка по реката, аз съм подравнен и центриран, виждайки красота на двата брагя в ляво и дясно.


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони