Wednesday, July 24, 2013

ДНК Ъпгрейд ~ Пълнолуние към Грандиозно Трио през юли 2013 г. (22-29)


Скъпо Семейство на Светлината, както може би сте забелязали, на 17 юни ние влязохме в Космическото Поле на Промяната, което достига своята кулминация с Пълнолунието на 22 юли, и завършва с Грандиозното Трио на 29-ти.

8-те дни от пълнолуние до Грандиозното Трио водят до НОВО начало.

Можем да ги разделим на първи ден + 6 дни + последнен ден.

Числото 6, Звездата на Давид, структурата Меркаба на Светлината на два тетахедрона обединени в едно и фигурата на тристранна ПИРАМИДА са геометрични фигури, които ни съпътстват.

  • Понеделник 22-ри е ДЕН 0 - Пълнолуние, формиращо САМОТО НАЧАЛО
  • Вторник 23ти е ДЕН ПЪРВИ - ние се фокусираме върху СЪРЦЕТО
  • Сряда е ВТОРИ ДЕН - нашата цел е свързване нашето СЪРЦЕ със СЪРЦЕТО на НЕБЕТО и СЪРЦЕТО на ЗЕМЯТА / СЛЪНЦЕТО - горе и вътрешното СЛЪНЦЕ под краката ни.
  • Четвъртък е ТРЕТИ ДЕН - ние интегрираме стъпка едно и две и визуализираме тройният ПЛАМЪК сега в нашето СЪРЦЕ възпламенен с нова информация. Можете да си представите вашия троен Пламък на Сърцето толкова голям, колкото искате - но си ги представете като три еднакво големи/високи Пламъка. ЗЛАТЕН - пламъка на мъдростта в средата. СИН - пламъкът на Истината, Мощността и Защита вдясно. И РОЗОВ - пламъкът на ЛЮБОВТА. Преплетени, те ви носят ЛЮБОВ, ИСТИНА и МЪДРОСТ.
  • Петък е ЧЕТВЪРТИ ДЕН - води до проявление на нещата, които ние визуализираме в дните преди това - Космическата информация СТИГА до ТЯЛОТО.
  • Събота е ДЕН ПЕТИ - петата Сърдечна Камера става ваше "Превозно Средство" от Светлина и можете да се научите да пътувате СВОБОДНО! Ние се свързваме с Лейди Венера и Санат Кумара в знак на благодарност за своята божествена намеса, позволяваща това модернизиране на Майката Земя.
  • Неделя е ДЕН ШЕСТИ - Божествената Женственост и Божествената Мъжественост се срещат в Божествен съюз. Свещените форми са както е описано по-горе Звездата на Давид, МЕРКАБА и тристранна ПИРАМИДА.
  • Понеделник е 29 - стигаме до ВЪРХА на пирамидата с ден 7. Ние се фокусираме върху седемте посоки.

СЪРДЕЧНИЯ ЦЕНТЪР - свързан с Небесата / Слънцата над и Майката Земя / Слънцето долу - блестят във всички четири посоки - пред нас - зад нас - вляво и вдясно.

Ние ставаме ЗВЕЗДА, нашият фокус в ЦЕНТЪРА на нашето СЪРЦЕ, тройният ПЛАМЪК и петата Сърдечна Камера разгръщат своето СВЕЩЕНО ПРОСТРАНСТВО навсякъде около нас, както го правят около първичния човек в най-вътрешното ПРОСТРАНСТВО на СЪРЦЕТО.

Аз ви моля да ИЗГРАДИТЕ това СВЕТЛИННО ТЯЛО стъпка по стъпка - ден след ден, както е описано по-горе. Тези стъпки се свързват с 7-те Лъча и 7-те Цветове на Дъгата и работят като солидна основа за работата, която ще извършим след това, когато НОВАТА ЛУДА започне.

Пожелавам ви Магически Дни - експериментирайки с новите подобрения и възможности, които ни предлагат, за да се СВЪРЖЕМ на нови нива.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони