Sunday, July 21, 2013

Звездата на Давид


Звездата на Давид Скъпи братя и сестри, Аз съм Сананда. Искам да говоря с вас по един важен въпрос: погрешното схващане, във вашия свят, за звездата на Давид, космическото съзвездие, което ще достигне съвършенството си на 22 Юли 2013 година. Говори се, че това е Звезда на войната и също така, че тя предсказва идването на "Антихриста", в известен смисъл това е вярно. Далеч по-важно е истинското значение на този знак. Трябва да се разбере, че живеем в свят на символи и символите имат вътрешно значение. Истинското значение на Звездата на Давид е ЛЮБОВ, а не война. Тя представя светлинното човешко тяло и е предсказание за раждането на вътрешното Христово съзнание във всички вас.

Как тогава е възможно, този знак да се свързва с Антихриста? Има много различен дневен ред във вашия свят. Хората, които са на власт сега - църквата, Кабал и собствениците на военно-промишлената индустрия - са наясно с истинското значение на звездата на Давид, но те не искат вие да се превърнете в мощни хора с Христово съзнание. Ето защо, те ще излязат пред вас с всичко, което е възможно, за да останат на власт, включително и с лъжепророкът, който може да спаси човечеството.

За да е ясно, няма какво да се спасява, вие сте спасени/защитени. Вие сте Спасителите и затова е всичко това. Така че, не позволявайте на сътресенията и на невярната информация, да ви заблудят. Крайният резултат вече е ясен. Новата Земя вече е ваша и вие всички ще бъдете Христови хора. Единственото нещо, което трябва да направите, е да изберете това и да започнете да вярвате в себе си, като единствения истински Христов човек на Земята, защото това сте ВИЕ!

Бъдете благословени,

Сананда

Източник


Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com

Прочети още:

 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони