Monday, July 8, 2013

Просто представете своя билет Аз-съм-дете-на-Създателя и се качвайте на борда. – канализирано от Рон Хед

7 юли 2013
Архангел Михаил
 thrill ride
Какви чудесни сложни същества сте, казващи че нещата не се развиват толкова бързо, колкото искате, и все пак мислите че нямате време да свършите всичко. Нищо чудно че вие забавлявате дори себе си от време навреме. Нека погледнем на нещата от друга гледна точка, става ли?
Има промени случващи се във всяка частица от творението в този момент. Няма същество, малко, голямо, или космическо, от ваша гледна точка, което не е било засегнато. Всеки атом, който вие можете да усещате, всяка форма на живот на земята ви, и всяка планета във вашата система е в процес на голяма промяна. Вашите учени са съвсем наясно с това, въпреки че те не ви казват. Някои се страхуват, някои са просто объркани. Те никога не са виждали, и не разбират, това което виждат сега. Някои други мислят, че знаят, но ние ще побързаме да им кажем, че те не знаят.
Налице е сравнително мигновена промяна, еволюция, възнесение, в действие. Но вие, скъпи приятели, бъдейки сложните същества които сте, и бъдейки в състояние да изобретявате неща като нарастване на времето, сте в състояние да видите това, така ежеминутно, че можете да заклеймявате липсата на промяна. Е, приятели, нека ви кажа това, че ако има една константа във вашата вселена, това е промяната. Вие просто не можете да живеете в един момент, който е като всеки друг момент, някога бил или някога ще бъде отново. Така че основно всичко което казвате, е: "Аз не съм щастлив от състоянието на нещата, както аз ги възприемам че са в момента. Искам повече за себе си. Стигнахме ли вече? "И нашият отговор може да бъде," Стига да продължите да се придържате към скъпоценните си гледни точки, вие няма да видите промените, които искате. "Но ние не казваме това.
  
Ние не казваме това понеже всеки атом, молекула и клетка в телата ви са подложени на същите промени като всички останали, за които говорихме. Вие сте на път да притежавате света който сънувате, въпреки че изглежда че се влачите на път за там.
Много от онези, които следят тези и други съобщения са наясно, чувстват, и се радват на много личностна промяна. Както сме говорили и преди, това е, което навигира нещата на вашата планета. Защо? Защото на вашата планета човечеството е движещата сила. Докато преди сте били насочвани в грешната посока. И човечеството е нещо, което съществува само като сбор от индивиди. С други думи, вие определяте какво се случва. Така че оплакването от състоянието на нещата, няма да ви отведе там, където искате да бъдете. И все пак вие ни видяхте привидно да празнуваме вашите постижения.
Е, скъпи единствени, огледайте се. Погледнете вашите минали предубеждения. Вие се движите. Нещата се променят. И вашия вътрешен, както и външен свят стават много по-добри. Любов и благословии на тези, които изпитват това от първа ръка. И още повече любов и благословии на тези, които не са започнали да го изпитват, все още. Наистина е време да започнат да търсят за себе си.
Нашето обещание е това, ако вие започнете да търсите в сърцата си, ако започнете да се питате всеки ден за промените във вас, които обсъждаме, вие ще ги намерите. Вие не сте недостойни. Не сте не заслужили. Вие не трябва да бъдете оставени отвъд. Просто представете своя билет Аз-съм-дете-на-Създателя и се качвайте на борда. Ще бъдете посрещнати с отворени обятия. В този момент отговорът на вашия въпрос, стигнахме ли вече, ще се промени от "не" на "да". И на тези, които вече са на този път, позволете ни да кажем, че вие ​​ще бъдете изумени да видите колко много други намират светлината всеки ден.
Бъдете в мир и ни посрещнете в сърцата си. Добър ден.
Превод :Hristo 

 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/07/07/just-present-your-i-am-a-child-of-creator-ticket-and-climb-on-board-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони