Friday, November 29, 2013

Изпитвайки благодарност за това което имаме е винаги сигурен начин да си повишим енергията. - канализирано от Рон Хед


28 Ноември 2013 
 Oregon Sunset - Photo by Gretchen
Архангел Михаил
За тези от вас, които празнуват светия ден известен като Деня на благодарността, желаем ви весел ден в изразяване на благодарност за изобилието в живота ви. За повечето от хората в други страни, това разбира се, не е празник. Ние предлагаме, че може би една мисъл или две в тази насока може да е подходящо за вас, също така добре. Бъдейки благодарни за това което имаме е винаги сигурен начин да си повишим енергията.

Днес също е налице голямо внимание и спекулации за пътя на кометата която вие наричате Исон. Така е, както е замислено скъпи единствени. Вие сте добре запознати сега с мощния ефект на голямото внимание когато милиарди от вас могат да бъдат въведени да се концентрират върху едно събитие. Това е, което се случва. Нека го въведем във фокус така че вашето желание да бъде неговия ефект.

Някои, разбира се, ще гледат на него с известно безпокойство. Ние можем да ви кажем, че това е далеч по-незначително от завишените очаквания на по-позитивно фокусираните от вас.

Може да мислите за това като причина за някои неща. Може да мислите за него като за индикатор за някои неща. И в двата случая ще бъдете на прав път. Ние искаме да ви кажем, че се преминава във време на почуда и вълнение, което, ако желаете, може да бъде пълно с радост и средовъздигане ( Да, ние измислихме дума. Тя е една добра дума. Оставете я да съществува.)

Енергията и чудото на този сезон ще продължи да гради, скъпи приятели. Позволете на себе си да се къпете в него, насладете му се, и се възползвайте във възможно най-висока степен за всеки от вас. Вие си го заслужихте, вие го спечелихте, и вие ще осъзнаете в някакъв момент, че вие сте го създали съвместно.

Позволете на себе си сега да почувствате присъствието ни докато ние ви изпращаме нашата любов. Добър ден.

Превовд:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони