Saturday, November 16, 2013

Разперете крилата си


Архангел Михаил чрез Весела Стамболиева
 
15 ноември 2013

Е, добре...  Днес е петък - предстоят ни два дни за размисъл, за почивка, за срещи с приятели... а и да попрочетем по нещичко...

Утрешният ден е много важен за нацията ни. Нека го изпълним с Любов и Светлина! Ние можем да направим така, че Любовта да се усеща дори и физически, стига да пожелаем това с цялото си сърце и да дадем картбланш на Душата да действа!!!

Предлагам ви за отдих и размисъл откъс от книгата, която пиша в момента - "Посланията на Орлово Перо":

„Архангел Михаил, призовавам те да създадеш светлинна защита около тялото ми, аурата ми и цялото пространство, така че само божествена енергия да навлиза.”
- За пореден път призовах Архангел Михаил, преди да седна край огъня. Усетих защитата. Усетих меката Любов на пространството около себе си.


В този миг пожелах да чуя посланието на Архангел Михаил:

- Всички вие – въплътените днес на земята човеци, живеете в едни изключителни времена... Сега е време за смяна на парадигмата повсеместно – по цялата планета. Това, което се случва в България не е изолиран случай. Земята се отърсва от старите твърди енергии.

Ти питаш как да оцелеете в този „вълчи”, както го наричате, свят... Знам, че фразата „Имайте още малко търпение.”, няма да ви донесе хляба, който ви е нужен днес, който ви е нужен, за да оцелеете физически... Но вие имате цялото изобилие на Вселената в ръцете си. Единственото нещо, което ви е нужно е да повярвате в това и да изпратите страховете си по дяволите...

Те – страховете са това, което ви държи в нищетата... Единствената бариера между вас и изобилието се намира във вашите собствени умове. Разбирате го. Много от вас го разбират и въпреки това продължавате да се държите за страховете си, така както удавник се държи за сламката... Да, вие се давите, но не пускате сламката... А точно до нея се намира салът, който ще ви отведе до брега... Но вие не го виждате, защото сте се вторачили в сламката... А на този сал има всичко – и хляб, и вода, и приятелство, и любов... Всичко, разбирате ли – ВСИЧКО! Въпреки че пътуването ще е съвсем кратко, изобилието около вас ще прелива... От вас се иска само да го видите... Да повдигнете главите си съвсем малко над водата и да изчистите очите си от полепналите по тях водорасли и пясък...

Вие сте прекрасни същества! Вие сте същества от Светлина! Всички до един – Човеци, въплътени в плът... Ако можехте да погледнете от нашата гледна точка, ако можехте да се видите с нашите очи, ако можехте да се видите с вашите собствени духовни очи...

Скъпи мои, толкова е лесно... Разбирате ли, вие сами чрез собствените си мисли раждате управниците си, раждате системата, раждате парадигмата. Ами съвземете се най-накрая и родете това, което наистина желаете. Няма кой да го направи вместо вас. Ние не можем да се намесваме във вашия живот. Вие имате свободната воля да изберете живота си! Вие имате свободната воля да изберете живот на кокошка или живот на орел...

И, моля ви, стига сте търсили спасение отвън. То е вътре във вас, Мъдростта е вътре във вас. Вие, всеки един от вас знае най-верния път за собственото си израстване, за собственото си щастие, за собственото си изобилие...

Повярвайте в Себе си, прегърнете Себе си, разперете крилете си и открийте Живота си!

Благодаря ти, Архангел Михаил!"

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони