Saturday, November 23, 2013

ИСОН - МЕТАТРОН


"Тъй като тя се извисява в небето за второто сливане
Тя носи със себе си мъдростта на вековете
Тъй като тя се слива със слънчевите лъчи в кулминационна точка на вечните потоци
Тя носи разбирането на всичко, което си е отишло, и което е пристигнало
Защото тя носи със себе си вечната истина на Източника,
Вечната истина за разбирането на ключа на живота,
Защото тя се завихря в страстта си
За да се роди величието на ЕДИНСТВОТО."

ИСОН, великолепната, и магическа и всемогъща и всеобхватна комета, тъй както тя е известна на вашите земни същности, обитаващи Гая в този много важен отрязък от време. Имате ли представа за необикновеното, което е на път да се разгърне пред очите ви?

Ние възнесените майстори на 33-ти паралел, 33 степен и 33-то измерение сме тук, за да утолим любознателните умове на човешките ви същности, защото ние гледаме на вас с радост, защото гледаме на вас с разбиране и безусловна, непреклонна и вечна любов. Защото всички вие, сте децата на творението на умовете, които са дошли и са си отишли преди вас, вие които живеете на Гая причинявате такова благоговение в нас, че ние трябва да споделим величието на информационния декрет, който е на път да се разгърне на вашата Гая.

И така, нека да започнем с обясняването на вашите умове за истинската история и идеята, и информационните правомощия, и кодексите скрити в тази, която наричате ИСОН.

Не, скъпи възлюбени, не трябва да има страх сред вашите сърца, страха, който живее в тях, трябва да бъде премахнат веднъж и за всички, страха, който е бил генериран за вас от тези, които разбирате, че са в сила да управляват вашите собствени тела, и вашите собствени души, те не господстват над душите ви, над сърцата ви, тези, които смятате, че властват на душите ви са простосмъртни, ходещи по протежение на самите ви същества. Тези, които доброжелателно приемат помощта от горните постановления, трябва да свидетелстват за моста на ИСОН, който ще се отвори широко пред очите им.

Това, за което говорим е еволюцията, която е на път да се разгърне в рамките на самите ви същества, промяна невиждана и нечувана и неразбрана и недостижима за невъоръженото око. Защото само чрез сърцата си, трябва да узнаете истинското значение на енергиите от ИСОН, които са на път да бъдат погълнати и разпространени по вашата ГАЯ.

И така, колективните енергии, които са издигнати от вашите земни същности, жадуват да разберат какво ще се случи на физически план, очакват ли се бедствия? Искаме да ви кажем: да, ще има такива, защото идва Голяма промяна.

Промяната на Земята ще извади на преден план скритото знание, от което повечето от вас са в голяма нужда да разберат. По време на вашите земни прераждания вие все още търсите информация отвън, която трябва да откриете отвътре. Повдигането на земните енергии - изригването на прах и лава от сърцевината на Земята, ще извадят на показ скрити богатства, които са били съхранени за вашите поколения еони от време от онези, които дойдоха преди вас. Те се завърнаха отново за да подпомогнат планетата и да асистират вашето невероятно, поразително, феноменално, умопомрачаващо и всеобхватно развитие. Растеж, който засяга не само вашата Душа, но и Душата на всичко, което обитава тази великолепна вселена.

С приближаването към вашето Слънце, кометата Исон ще премине по външната му холографска треактория и ще дешифрира слънчевите енергии и кодове в разбираем за вашите същности език. Това са кодовете от Спиралата на Фибоначи и бинарни кодове, които навлизайки в съзнанието на хората, ще бъдат лесно възприети. Те ще достигнат до вас и всичко, което ви заобикаля по лицето на Гая, и ще ви обединят заедно отново.

Този път, любими, вие ще събудите изцяло вашият вътрешен свят. Маските, които носите в този живот ще паднат и ще кристализира истинската ви същност. Ще съблечете старите одежди на онова, което вече не ви служи и ще се ориентирате напред, към новото планетарно изравняване с Гая.

Ще бъдат направени много революционни открития във вашия свят. Очаква ви технологичен напредък, но най-важното и засягащо всички вас: МИР. Мир във всяка клетка на вашето същество, хармония на вашите разбирания и комуникации един с друг. Това е само началото, защото все повече и повече пробудени хора ще осъществяват връзката и ще създават кръгове от  светлина с такива размери, че в крайна сметка процесът ще обхване цялото земно кълбо. Колективната енергия ще се промени в посока на действителен мир, истинско разбиране между сърце – сърце, (не ум – разсъдък ) и ще настъпят времената, за които сте мечтали дълго време. Стъпка по стъпка, картината, която сте държали в съзнанието си ще се разстели върху Гая и ще я доведе до финално освобождение, независимост и разбирателство.

Това е всичко, което имаме за вас сега. Ние ви обичаме. Ние сме с вас. Довиждане засега!


Превод: Димитър Кирилов и Мира Андреева  | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони