Friday, November 15, 2013

Говори Сен Жермен – Работа с вашето ДНК


Нека да поговорим за модела, по който вибрация, намерение и проявление се вплитат в едно в живота и как вие може да движите тази енергия. Тя излиза от вас в различни посоки: нагоре, надолу, навън, навътре. Енергия, която излъчвате и би ви помогнала в сътворяването на ежедневния живот.

Споделям това, защото знаейки го, вие може лесно да навлезете в себе си, да намерите онази малка частица, която е свещена, и благодарение на нея, да излъчвате енергия в различни форми. Понякога във вид на спирала, друг път, наподобяваща стълб; разнообразието е голямо. Вие изпращате навън частици светлина и намерение, създавате поддържащ модел, който ви е необходим в живота.

Аз вървях някога на Земята. Знам, какво означава да съществуваш във физическата реалност. Имал съм различни прераждания, когато магията беше част от живота. Способностите ми бяха вътрешно отражение на знанието, което носех и увереността, че мога да ги приложа на практика. И така, аз го правех. Проявявах предмети в ръцете си, променях времето, извиквах животни да се появят и да прекарат време с мен. Можех да го правя, защото създавах с мисълта си онова, което исках. Отварях ръцете си и то беше в тях. В това време, енергиите бяха наистина тежки и плътни. Мнозина от вас сте го правили дори тогава!

Вие носите спомените за тайнството на магията във вашето ДНК. Те са божествени атрибути и са на ваше разположение. Когато търсите нещо в живота, било то изобилие, партньор, работа, къща, семейство, каквото и да желаете, влезте навътре в себе си, работете над това и осъзнайте вълните от енергия, която изпращате извън вас. Знайте, че всичко се създава първо на клетъчно ниво, преди то да придобие физическо проявление и да се манифестира в живота ви. Може да анализирате или просто да го приемете.

Аз се завръщам на Земята по-често от преди. Вървя редом с много от вас, когато практикувате проявлението в ежедневие си. Повечето не могат да осъзнаят, че са подпомагани от много други Ангели по време на този преходен период. Животът винаги е бил преходен. Наречете го време за интеграция и рекалибрация на човечеството. Така ми харесва.

~ Shelly Dressel

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони