Sunday, November 10, 2013

Седмично послание на Хиларион 10-17 ноември 2013г.Възлюбени,

Вие навлизате в период на много ускорена промяна, която ще поддържа света в състояние на опониращи и понякога объркващи реалности. Именно за тези времена ние подготвихме всеки един от вас винаги да остава спокоен и в състояние на физическо, умствено и емоционално равновесие в придвижването напред в майсторството на вашите собствени механизми за справяне с това и способностите и уменията, които бяха овладени през духовния ви път, за да станете обитател на по-висшите измерения. Вие правите това пищно и победоносно и резултатите сега започват да се усещат, да се изпитват и проявяват в личния ви живот. Не може да се подценява важността на дисциплинирания ум, тъй като вие приемате и се адаптирате към многото неочаквани събития, които ще поддържат човечеството и планетата му да яздят вълните на промяната.

Вие бързо се придвижвате в ролите, които сте предопределени да играете, тъй като планетата се подравнява с центъра на Вселената и се придвижва в новата си позиция. Намерението ви да изпитате света, в който живеете като мирен, любящ и хармоничен, ще донесе тези качества във вашето поле на възможности. Вашите дни на затъване в енергиите на празнотата, непознатото, сега приключват и когато слънчевите изригвания и ветрове изригнат с кодовете си и свещената геометрия, процесът ви на припомняне повече няма да бъде отказван. Всеки един от вас пристъпва в собствената си сила, силата на любовта, смекчена с качествата на милостта и състраданието. Вие имате всичко, от което се нуждаете, за да закотвите новите шаблони.

Тъй като човечеството се втурва с глава напред в новите полета на потенциал, светът носи отговорността да се слее със собствената си великолепна съдба в синхронно и чудотворно движение. Това, което някога беше скрито, сега се разкрива и много повече парчета от пъзела се подреждат на местата си. Няма да има време да почивате на лаврите си, обаче, защото времената изискват активирането на уникалните ви способности и ще е необходима голяма самодисциплина, за да тръгнете на път през този пасаж в Светлината. Порталите на пробуждането са осветени от вашата същност и вие започвате да разбирате удивителния капацитет за изцеление и регенериране, който притежава собственото ви физическо тяло. Чрез намерение с най-висша цел сериозно започва ускорена метаморфоза.

Останете балансирани във всички обстоятелства и дишайте дълбоко многократно всеки ден като изпълвате дробовете си до край и изпращате енергията по-дълбоко към коренната чакра като задържате дъха си и след това издишайте всичко, което е застояла енергия, за да енергизирате светлинното си тяло, което ви осветява и прониква през костната ви структура. Изпратете Любов към всички клетки и атоми на физическия ви съд, вашия храм. Хармонизирайте, хармонизирайте, хармонизирайте! Помнете, че където и да ходите, вие сте благословия, благословия, благословия, независимо дали съзнателно сте наясно с това или не.

Има елемент на вълнение и нетърпение във въздуха около вас и активирането на дълго скрито във вашето ДНК знание сега осветява гръбначния ви стълб. Светлините са запалени и вие всъщност можете да визуализирате тези вътрешни светлини по гръбнака си и по основните си чакри, наблюдавайки ръката си да пали светлините по целия път до коронната чакра. Намерете подходящи мантри, които да повтаряте често, за да може да оставате фокусирани в намерението си да извисите вибрацията на мислите си, думите си, делата си и в крайна сметка, тялото си. Нека радостта на всеки момент постоянно да ви благославя в ежедневието ви.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони