Monday, November 4, 2013

Прошката е ключът към вътрешен мир


Прошката е ключът към вътрешен мир, защото това е психична техника, чрез която нашите мисли се трансформират от страх в любов.

Не е нужно да ви бъде простено от някой друг, а само от себе си, и дори това не е наистина необходимо, след като се приемете напълно. Ще разберете, когато сте овладели изкуството на самостелната прошка. Когато вече не съдите другите, ще си простите и ще сте по пътя си на просветление. Освобождаването от критиките към другите, в действителност е освобождаване от критиките към себе си. Имате нужда да поставяте другите в категории, които определят вас, а не тях. Когато спрете да правите това, вие си прощавате за аспектите от себе си, които виждате в тях. Колкото по-спокойни сте в поведението си към другите, толкова по-спокойни ще сте към себе си.

Без вина, без гняв, без самобичуване за нещата, за които смятате, че грешите. Просто разбиране, че не сте се провалили в живота, само произвеждате резултати, а вие имате правото да учите и да растете от всички резултати, които произвеждате. Думата "провал" сама по себе си е осъждане, и ако се наричате неудачник, вие съдите, а не се приемате. Самостоятелното приемане ще се превърне в любов към себе си, и когато сте изпълнени с любов към себе си, това е, което ще раздавате.

Желанието да простите на себе си е необходима стъпка, за да сте в съответствие с всички универсални принципи. Дава ви разрешение да бъдете това, което изберете. Също така ви дава право на самоопределяне. Всичко, което сте направили е свършило, независимо от мнението ви за това. Толкова е просто. Опитайте се просто да бъдете. Миналото свърши, и всичко, което направихте ви доведе до този момент - Сега.

 Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/11/proshkata-e-kluchat-kym-vytreshniq-mir.html#sthash.2eVVBDP1.dpbs

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони