Friday, November 1, 2013

СаЛуСа отговаря на Тауно

Мили читатели,

Във връзка с публикуваното ченълинг послание „ Камертоните на Възнесението” възникнаха някои съмнения и въпроси не само у мен, а и у вас. Затова реших да попитам СаЛуСа чрез МАДАД . Ето какво попитах и какъв беше отговорът на СаЛуСа:


Tauno:  Уважаеми МАДАД и СаЛуСа
 
Прочетох и публикувах ченълинг съобщение, в което има информация, че силите на Светлината смятат да ни изоставят поради причина, която не успях добре да разбера, мисля за това днес и в сърцето си вярвам, че това Не е Вярно.
Чувствам, че споменатото съобщение е фалшиво и че то причини много съмнения сред някои хора, казах на читателите си да използват проницателността си и интуицията си и да питат сърцата си, когато го четат.
Имаш ли да добавиш нещо към това?
Въпросът ми се стопи в Светлината на Твоето Присъствие сега.
БЛАГОДАРЯ ТИ
( ( СЛЪНЦЕ ) ) 


СаЛуСа: Скъпа Сестро,
 
Ти си отговори сама. Как можем да изоставим Семейството си Сега, когато сте готови да се придвижите по-високо и когато най-сетне започвате да разбирате и знаете истинската причина за идването ни. Ние никога не сме ви оставяли сами и никога няма да ви оставим, защото всички ние сме ЕДНО обединени в това чудесно преплитане на реалности. Ние искаме да дойдем още по-близо в следващите моменти на настоящата ви реалност. Това съобщение беше канализирано, но то не е съобщение от нашите същности от Светлина, които толкова силно желаят вие да почувствате любящите ни съобщения и да игнорирате всички онези, които не са от чиста Светлина и Любов. Всичко е както трябва да бъде и онези, които вярват, че това е част от тяхната реалност, ще изпитат избора си. Време е за тях да освободят всички съмнения и тревоги и също така да послушат собственото си Сърце.

Освободете всички тревоги и фокусирайте намерението си върху това, което желаете, и онези съобщения също ще изчезнат като всичките стари по-ниски вибрации и ще бъдат заменени с по-силни съобщения от Светлина.
Ние сме винаги и вечно с вас
СаЛуСа
Канализирано чрез МАДАДNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони