Thursday, November 7, 2013

Montague Keen - 3.11.2013

Завесата се вдига и вие започвате да виждате всичко, което е било скрито от вас. Определени хора ще излязат напред, за да разкрият и обяснят какво се случва, за да може да сте подготвени, когато се случи промяната. В следващите няколко месеца ще покажат напълно илюзията в която живеете и институциите, които я създават. Ограниченията, които са ви държали заключени в тази илюзия биват отстранявани всеки ден. До сега вие живяхте в един хипнотичен транс и целият ви живот от раждането до смъртта е бил контролиран. Вече ясно виждате пропагандата на която сте били подложени и повече не се подвеждате по нея. Тези, които работят за тъмните сили знаят, че те не могат да оцелеят в сегашната си форма. Те се провалиха!
Бързо ще узнаете за вътрешните борби, които ще започнат между тях за повече власт в един свят, който вече не ги признава. Тяхната сила се топи и няма валута на Земята, която да изкупи тяхната прошка. Тя трябва да дойде от сърцето, ако те наистина се покаят и помолят за прошка. Хората трябва да решат какви действия да бъдат предприети спрямо тях. Трябва да се подготвите да направите такива решения.

Онези които са нанесли най-много вреда на човечеството ще трябва да се справят с последиците от своите действия. Народът ще реши какви ще бъдат последствията за тези хора. Трябва да покажете, че сега вие контролирате нещата и ще разгледате всички молби за прошка. Изучавайте истинската история на Земята и игнорирайте т.н. история на която са ви учили. Това ще ви помогне да се справите с всяка една ситуация с нужното качество и достойнство.

Вече са налице първите признаци, че тъмните сили се предават. Вие обаче трябва да настоявате за незабавното спиране на Чемтрейлс, флуорирането на водата и спирането на всички ваксинации. Човечеството никога повече няма да се изправя срещу такава зла манипулация, организирана срещу живота на Земята. Ще има масово връщане на хората към природата и всичко естествено.

Време е да направите всички необходими действия за подготовка, за да бъдете готови да продължите, без да се забавяте. Пред вас ще се отвори един съвсем нов начин на живот. Всичкият стрес, който досега е бил използван да ви държи под контрол ще изчезне. Вие имате много приятели от други планети, които са готови да дойдат при вас на Земята и да споделят технологиите си с вас. Те ще ви помогнат да разберете какво трябва да бъде направено, след като си възвърнете контрола над Земята. Те ще помогнат за насочването на Земята, към нейния естествен и законен път към мир и хармония.

Това са последните дни на всичко, което е корумпирано и зло в най-тъмния си смисъл. Замърсяването на Земята и премахването на хората с цел подготвянето на Земята за други видове беше спряно. Контрола на съзнанието е широко използван за създаване на страх и унищожаване на съзнанието на невинните хора. Лицата участващи в тези действия ще бъдат разкрити и ще се сблъскат с истинския ужас на своите действия. Всички, които участват в прикриването на убийства и педофилия са точно толкова виновни, колкото и онези които защитават. Сега е времето за истината, тъй като такива действия повече никога няма да бъдат толерирани. Няма причина, която да оправдава нараняването на други хора. Покварените умове, които са се наслаждавали на измъчването на невинни деца не могат да продължат живота си на Земята, освен ако не променят изцяло възприятията си за това какво е приемливо. Хората бързо ще се научат да живеят в мир и в бъдеще никакви бариери няма да бъдат приемливи. Човечеството ще процъфтява и всички различия по раса или религия ще изчезнат.

Всички ще могат да се възползват от нещата, които желаете да се случат. Никога повече не трябва да мислите за хората, като ние и те. Скоро всички разделения ще отпаднат и кошмарният живот, който се води на Земята от стотици години ще изчезне от паметта на хората, за да се създаде най-доброто бъдеще в този велик момент на промяна. Всичко е готово това да се случи, така че в подходящото време всичко ще си дойде на мястото така както е планирано.

Бъдете готови приятели мои! Това е което искаме от вас. Трябва да знаете какво се очаква от вас и да предприемете действия в необходимия момент. Трябва да правите планове сега, но не ги записвайте, защото всичко се следи и се докладва. Вие не сте напълно наясно с обхвата на системата за контрол, която работи във вашия свят. Дори вашите мисли могат да бъдат засечени и това често се случва.

Това е вашата възможност да освободите човечеството и планетата си и това е причината да сте на Земята в този момент. Много хора подхождат към вас с лъжливи обещания, предназначени да ви подмамят да разкриете лична информация. Хората, които ви контролират са много умни. Те не могат да оцелеят по друг начин, затова трябва да сте наясно, че ще използват всеки възможен трик, за да ви хванат в капан. Всеки път, когато ви нападат те разкриват отчаянието което изпитват. Съвсем скоро те ще бъдат изчерпани от към идеи.

Светлината не може да бъде спряна. Написано е, че в този момент Светлината ще триумфира над мрака и мира ще се завърне на Земята. Земята е страдала достатъчно много от всичко войни, които са се водили до сега.

Погледнете истинските причини за тези войни и ще бъдете шокирани. Ще се чудите как сте били толкова глупави да се доверите на хората, които подстрекават тези войни. Както съм казвал много пъти нищо не е такова, каквото изглежда.

Просто трябва да приемете, че досега сте били лъгани. Направете свои собствени проучвания, защото нищо не остава скрито за онези, които имат желание да научат истината. Скоро дори телевизиите и вестниците ще трябва да се адаптират към истината, тъй като хората вече отказват да приемат лъжите. Вие ще изпитате триумфа на доброто над злото. Усещате ли колко вълнуващо е това!

Насладете се на този преходен период. Събирайте се заедно и празнувайте успеха си със смях и добро настроение всички заедно и обединени, щастливи да бъдете част от бъдещето, което ще надмине всички ваши мечти.

Заедно ще постигнем това.

Скъпа моя Вероника опитай се да се отпуснеш и да си почиваш. Почивай си винаги когато това е възможно и бъди готова.

Винаги обожаващ Монти.


Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague03-11-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони