Monday, November 25, 2013

Една любяща и радостна възможност която не е за изпускане. - канализирано от Рон Хед


24 Ноември 2013
Архангел Михаил и компания
 portal
Вие сте вътре сега. Големия портал за които говорихме преди, през този и много други канали е над вас. За още няколко от вашите дни това ще бъде така.

Вие може да кажете, че е пристигнал. Може да кажете, че сте го достигнали. Може да се каже, че ще отмине. Можете да кажете, че ще минете през него. За пореден път, колкото и да се опитвате да опишете това, което е, думите няма да достигнат.

Дали слънцето действително изгрява? Дали вашето небесно тяло наистина се движи по орбитата си около слънцето в кръг? Виждате ли, вашата реалност и Реалността се различават, нали? Минавате ли през светлината, чрез енергия, която лежи на пътя на вашата планета? Това е светлина, енергия, любов, излъчена към вашата планета? Да и да. Ще минете ли през нея? Ще я направите ли част от вас? Отново, да и да. Дали това или някое друго описание е истината за нещата?

Истината за въпросът няма да се вмести в рамките на думите повече, отколкото истината за всичко, означавайки цялостта, твърдост. Това е, което е важно. Вие сте в средата на възможност да усвоите и да направите част от себе си голяма любов, голяма енергия, голяма светлина, които се предлагат на вас сега. Вие може да се възползвате от нещо за себе си, което в този интензитет, никога не е било достъпно за вас преди. Вие не можете да преминете през нещо което правите част от себе си. Как е възможно вие да го направите, да го направите част от себе си? Това не е трудно, скъпи единствени. И това е много просто, въпреки че резултатът ще бъде изключително сложен. Обичайте го отново. С цялото си сърце, ум и душа го обичайте отново. С най-голямата си възможна благодарност, обичайте го отново. Поканете го. Нека се настани във всяка клетка на телата ви. Ако чувствате, чувствайте го. Ако виждате, вижте го. Ако чувате, чуйте го. Ако знаете, знайте го.

Наистина е невъзможно за вас да го избегнете, но ефекта който оказва върху вас и вашия живот, поне в краткосрочен план, може да бъде много по-голям ако го приемете целенасочено и с радост. В по-дългосрочни рамки, истината за вашата вечност, това е вашата съдба. Вие обичате преки пътища. Защо не вземете един?

Този портал, тази врата, тази вълна от енергия е само още една стъпка по пътя който лежи напред. Ще има още. Ще има нещо което ще изглежда като вълни от нарастваща интензивност. Те ще изглеждат като вълни защото, както винаги, ще ви трябва време, за да си починете и да се адаптирате. Но това в което вие сте в този момент е наистина една любяща и радостна възможност която не трябва да се пропуска. Отворете ръцете си широко и се възползвайте колкото можете от нея. И ако ни чувствате да правим същото и да танцуваме с вас, така да бъде.

Нека любовта и светлината на вашата земя и нейните хора блести по-ярко. Добър ден.
Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони