Saturday, November 23, 2013

Портала на Сърдечния Център

Светлинната вълна на 23 ноември - Аион изравняването (меркаба около Слънцето) вече се влива. Порталът -> 23-29 ноември е тук.

Дръжте фокуса си върху изпращането на светлина през сърдечния център, той се превръща в генератор на чиста Христова светлина. Нека сърдечния център върши работата без ума да се опитва да го контролира. Това се представя точно сега - сърдечния център получава сигнал от тази нова светлина, за да се превърне в Слънчево Христово състояние. Вие чувствате физическите изменения в областта на гръдния кош - мушкания, движения, пощипвания, пърхане, парене - обаче основният акцент е светлината, новата зора, изгряващото Слънце, преобразяването на физическото от сърцето навън.

Колективното съзнание изисква вътрешна стабилност. Непоколебимата отдаденост на висшата светлина трябва да се поддържа, и чистото служене винаги ще бъде запалено през сърцето, а не от ума. Тъй като тези светлинни вълни пречистват и обожествяват всичко по пътя си, само истинския Аз в резонанс с новата светлина ще остане. Става все по-трудно да се отрича Висшия Аз тъй като промяната се разгръща, но ако намерението ви е да въплътите Аз Съм и Христовия Аз, тогава трябва от време на време да се привеждате в съответствие с тази честота.

Отдавайки се на тази Майсторска стъпка означава, че много светлина ще проникне в клетъчната структура. Това променя тялото. Това еволюционно време на скок от една форма в друга означава, че тялото ви се нуждае от вашата помощ, фокус и всеотдайност към най-високите си интереси.Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони