Friday, November 15, 2013

СаЛуСа – 15 ноември 2013г.

Колкото по-готови ставате за навлизане в по-висшата си реалност, толкова повече изпитвате силните и енергии и освобождаването на ограниченията на времето. Понякога може да изпитате хора и неща да се движат по-бързо от обикновено, когато току-що сте се пробудили от сън или дълбока медитация, където сте се свързали с потока на времето в по-висшата реалност. Това може да ви даде много добра представа относно това как нежно върви потокът, без бързане и тичане, с които доста сте свикнали сега и се забавяте само когато ангажираният ви ден свърши. Това е, за да ви се покаже, че с навлизането в зоната на „безвремие” от по-високите реалности вие естествено ще се забавите и ще се наслаждавате на всичко толкова дълго, колкото желаете. Няма нужда да се тревожите, че ще закъснеете за някои други опити, защото целта на живота е дълбоко да изпитате всичко, което изберете да изпитате, и след това да навлезете в друг опит, след като напълно сте завършили предишния. А знанието, че просто не можете за закъснеете за опитите на собствения си живот, ще ви помага да се приспособите към тази голяма промяна.

Ние често ви напомняме да вярвате в себе си, защото с това идва по-голяма увереност във всичко, което правите, а на всички спешни въпроси се отговаря със собствената ви мъдрост и всичко, което е необходимо, се разбира, без да се предизвиква объркване в ума ви и чрез собствените ви отговори вярата в себе си отново се повишава. Това може да се опише като кръг от вяра и мъдрост и ако погледнете по-отблизо към който и да е друг въпрос, ще откриете, че в жизнения опит има много кръгове. Ние разглеждаме това като основи за нашето разбиране за Творението, защото кръгът е основната фигура, която можете да намерите навсякъде, като започнете с енергийния поток, след това клетките ни, планетите ни, Галактиките ни – формата на кръга е ясно видима и вие изпитвате живота също в кръгове и когато сте готови да се придвижите напред, вие създавате друг кръг на опит за себе си като привличате по-висш опит към настоящия си кръг и създавате това, което наричате Елипсовиден Ореол. Тези два кръга са достатъчно слети за вас, за да създадете мост в друг кръг от опити и тъй като сте съзнателно наясно с този преход, това е най-чудесно преживяване.

Наблюдавайте тези кръгове в собствения си живот и те ще ви помогнат да изчистите и освободите всичко, от което нямате нужда. Понякога вие изпитвате нещо отново и отново и се чудите какво е това, което не разбирате или не приемате, когато тази ситуация все още се появява и ще откриете, че понякога е необходимо да излезете от този кръг и да погледнете на него от различна гледна точка, от по-висока перспектива, която винаги е на ваше разположение в този момент на вашата трансформация. И след като сте приели мъдростта, която идваше от определена повтаряща се ситуация, вие може да я оставите зад гърба си за добро и тя ще бъде трансформирана в чисто знание, което ще бъде прибавено към колективната мъдрост, която всички други могат да научат, когото са готови да направят това. По този начин ще е много по-лесно за тях да навлязат в Новото и силата на вашия колективен избор силно ще нарасне.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и всички ние се чувстваме толкова близо до всички вас. Наблюдаваме ви с щастие, тъй като вие толкова радостно пристъпвате в кръга на вселенското знание и откривате, че страхът и тревогите вече ги няма във вас. Вашата сила на Любовта се увеличава и когато си я представите като кръг около тялото ви, вие се защитавате от проникването във вашата Светлина на други нежелани енергийни кръгове.

Канализирано чрез МАДАД
Превод :Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони