Monday, November 11, 2013

Не подценявайте силата на вашата любов, на вашето състрадание. – канализирано от Рон Хед


10 Ноември 2013
Архангел Михаил
 Gretchen12
Ние сме тук днес за да говорим с вас за прекрасния портал през който преминавате в този момент. Ние ще предадем на вас някои напомняния за това как най-добре да използвате тази чудна възможност, тъй като все още има много от вас, които не са активирали или не са си спомнили мъдростта, която е предоставена на вас отново наскоро, така както беше в миналото.
Преди да заявите, че нямате такива знания и мъдрост, ние ще ви препоръчаме да потърсите вътре в себе си с голямо намерение и решимост за да намерите какво има там, и намерите това, което е това, което сте, и да не слушате гласа, който ви казва, че това не съществува.
Чувствайте това, което е това което сте. Чувствайте всичко това, което сте. Разбира се, че ще бъде търсенето на вашите вечни Аз-ове, но можете да го започнете или да го продължите днес.
Дойде времето когато ще намерите себе си повече способни да видите, да усетите, да почувствате вашите висши Аз-ове повече от всякога. Ще имате възможност да учите, да помните, да се разширявате, да растете и да се променяте в много по-прекрасни начини и за по-малко време, отколкото когато и да било. Вие ще намерите, ако търсите, Аз-ът, който ще ви обгражда с всичката любов, която ви трябва.
Може би вие искате да започнете обичайки това аз, приветствайки това аз. Ние ви казваме, че тази част от вас, или по-скоро на всички от вас, от които вие сте част, ще пристигне носейки подаръците, които все още не можете дори да си представите. Можете също така да искате да започнете, като задържите благодарност за тези подаръци, дори преди да отворите опаковката.
Вие сте тези избрани да донесете на този свят нещата които му са необходими, за еволюцията на обществото обратно в неговото предназначение и състояние. Вие бяхте избрани за да ги доведете и вие сте го направили. Сега е време за вас да отворите пакетите които сте си донесли.
Някои от вас ще намерят способности и таланти неизвестни или отдавна спящи. Някои от вас ще си помислят, че не разполагат с такива неща, които да доведат. Бъдете сигурни, че не е така. Малко, нещо повече много, от това което е най-необходимо е простотата, чистотата, на вашите сърца. Не подценявайте силата на вашата любов, на вашето състрадание. Не подценявайте ефекта на вашите усмивки, на прегръдките които давате на хората около вас.
Вие не можете да видите с физическите си очи степента на промяна на тези на пръв поглед дребни неща донасят на вашия свят и извън него, но вижте във въображението си възможност за това и може да започнете да разбирате. Това е времето, когато тези неща са необходими. Това е времето, когато те ще бъдат необходими повече от всякога. Останете заземени. Останете центрирани. Останете фокусирани. И поддържайте своето непоколебимо намерение за изграждане на света като чудна градина в която всички да играят.
Нека любовта и благословии в сърцата ви ви обграждат от този ден нататък. Добър ден на вас, скъпи приятели.

Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони