Sunday, November 24, 2013

Седмично послание на Хиларион 24-30 ноември 2013г.

Възлюбени,

Като се придвижвате във вълните на промяната, в енергийно отношение, вие се научавате как да навигирате и да създавате крайни резултати и последици по-бързо, отколкото преди. Това изисква известно разсъждение във всеки от вас, за да видите и разберете себе си като творци на всичко, което се случва във вашия свят. Тези времена са славни възможности да се доведе до проявление онова, което сте се стремили да завършите в личния и колективния си живот. Това изисква освобождаване на ограничения, които са ви задържали да се придвижите напред. Знайте, че има много от вас, които работят заедно в области от други измерения на съществуване, за да донесат промените на физическата ви планета и в личните ви светове.

Всичко, което се случва, изисква участието ви, за да се прояви на Земята. От сега нататък се моли за вашето усърдие. Ние разбираме, че толкова много от вас чувстваха ефектите на повишените енергии и че е трудно да се издигнеш над тях, но ние подчертаваме важността да поддържате фокуса си докато настъпи баланс между божествената женска и божествената мъжка полярност. Много нишки от личната съдба се реализират и много се завършват. Огледайте се наоколо и вижте кои са тези, които са все още с вас, и знайте, че те са способни да работят в единство с вас в повишените енергии. Ролята им в живота ви е важна, в противен случай те не биха били все още с вас.

Време е да погледнете на тези личности и на техния принос в личното ви израстване с благодарност, дори ако те най-вероятно са ви изправили пред най-предизвикателните за отработване ситуации. Не е лесно да се поемат тези роли на предизвикващ, за да могат да бъдат започнати целта и израстването на душата ви. Тези хора също избраха вие да сте катализатор на собственото им израстване и промяна на парадигмата и по този начин вие взаимно си предлагате възможностите да погледнете в сърцата си към онези области, които се нуждаят от развитие, които имат нужда да бъдат изнесени навън в светлината на истината, за да могат да бъдат започнати подходящите промени. Във всеки един от вас се осъществява голям растеж в ускорено темпо и това, което беше истина вчера, може да не е истина днес, така че важно е да се въздържате от осъждането от старата парадигма и да се опитате да погледнете един на друг с нови очи, очите на невинността, доверието и любовта.

Бъдете един до друг в добри и лоши времена, защото искате верни спътници, които ще вървят до вас без значение какви драми се разиграват в света в и около вас. Много предишни парадигми са променяни от такива като вас, които са били склонни да поемат риска да ги трансмутират с Христовата Любов и Христовия Ум. Това изисква разбирането, че ролите, които всички вие играете, са необходими в по-голямото разгръщане на промяната в този свят. Всички вие се придвижвате във време на по-голяма прозрачност във всичките ви взаимоотношения помежду ви. Не може да се случи никаква измама между хората, защото тя бързо ще бъде изнесена в Светлината и ще се види. Това е, защото сега енергиите проникват в атмосферата и вие ги асимилирате, повече не се подкрепя лицемерие под никаква форма и всичко ще се придържа към светлината на истината.

За да се придвижите в по-висшите измерения удобно и безопасно, всички на планетата трябва да изчистят сърцата и душите си от всичко, което остава от по-ниско измерните мисли, чувства, мотиви и поведение. По-висшите качества на любов, уважение и благородство на душата трябва да се изразяват и да се чувстват между всички хора. Божествената искра от светлина, която е във всяка душа на планетата, беше запалена и ще има много удивителни трансформации, които ще се случат във всеки аспект на живота на Земята. Започнете да наблюдавате тези трансформации в хората и ситуациите около себе си. Онези, които са били отдалечени, ще се приближат повече към вас, тъй като търсят светлината на любовта, която държите и която сте. Много духовни семейства се обединяват и се събират, за да повишат силата на всички. Това е време на пълно пробуждане и осъзнаване.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони