Friday, November 22, 2013

СаЛуСа – 22 ноември 2013г.


Това време на вашата година обикновено беше време, когато започвахте да мислите за другите по по-любящ начин и изпитвахте по-малко стресиращи мигове, докато отново започвахте нова година с надежди и мечти, които бавно се стопяваха с изминаването на годината. Краят на тази година за много от вас няма да е същият и ние знаем, че вие вече го чувствате. Във вас няма желание да подарявате обичайните подаръци и да очаквате подобни в замяна. Вие осъзнахте, че най-големият подарък, който можете да дадете на всички от настоящите членове на семейството ви и на всички останали, е вашата Любов, безусловно течаща към сърцата им и помагаща им по техния път. Мнозина от вас чувстват, че повече няма нужда да се придържат към старите начини на празнуване, тъй като Любовта присъства във вас и около вас. Тези, които са готови, ще празнуват и ще изразяват благодарността си по нов начин с встъпването си в по-висшите си реалности и с изпращането на още повече Любов към всички, които са готови да я получат, и това ще отвори много повече възможности, от които другите да избират.

С тези възможности, които присъстват в колективния ум на цялото Човечество, онези, които ще се пробудят или ще завършат процеса си на пробуждане по-късно във вашето време, ще изберат от тях най-добрия начин и ще прибавят собствените си желания към това според целта на живота си, така че всеки ще изпита уникално издигане. Всички ще усещат силна вътрешна напътстваща сила, която ще ги насочи към изпълнение на собствените им избори и желания. Няма да е необходимо да се следват другите, освен ако това не е техен избор на опит, и всички хора ще почувстват огромна сила, която ще донесе свободата, а това ще донесе голямото разбиране, че никой друг не им е отговорен за жизнените опити, освен самите те, а вината, хвърлена върху другите, повече няма да я има и повече няма да създава омраза и гняв между хората. Хармония и мир ще се възцарят във вътрешния и също и във външния свят, който ще бъде понесен в колективния опит от по-висша реалност със силната воля на цялото Човечество.

Този процес на колективни промени изисква известно количество от вашето време, както вече знаете, и все пак всичките необходими промени започнаха преди много години, а сега те са ускорявани благодарение на нарасналата сила на желанието ви да видите света, който ви даде толкова много ценни опити, превърнати в мъдрост, свободен и балансиран и обединен. Със собственото ви извисяване, другите могат да намерят пътя си и собствения си начин лесно, тъй като енергията на Любовта създава онова необходимо привличане към това, което се търси, по същия начин, по който вие сте привлечени към всички по-висши енергии. Волята на Създателя е да изпита такава силна промяна в този свят и да последва промяна на всички по-големи части от цялото Творение, в което съществуваме всички ние. Помнете, че вие сте част от Създателя и вие носите това желание в себе си и му давате собственото си желание и избор, което е равно на свободната ви воля и създавате пътя, който ще ви отведе към опита на крайното Единство с Творческата Сила.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да осъзнаете силата на избора си да споделите Любовта с всички други. Можете да ги извисите от собственото им творение на страданието просто с усмивка или любящи мисли или думи, които им изпращате. Вие няма да им помогнете да се придържат към собствените си чувства, но ще им помогнете с чувство на Любов, която присъства навсякъде, защото не можете да ги спасите, от тях зависи да намерят свой начин и място във Всичко Което Е.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони