Sunday, December 1, 2013

Седмично послание на Хиларион 1-7 декември 2013г.


Възлюбени,

В небесата има мощни знаци, които човечеството повече не може да игнорира или отрича. Случва се нещо голямо, в което участва не само планетата Земя, но и целият Космос. Вие сте проводниците, които сега поемате още по-важна роля за поддържането на Земята в баланс. Това е най-важна функция на присъствието ви тук на Земята. Ежедневно се заземявайте в кристаловидното диамантено ядро на Майката Земя и, като усещате земните енергии да се издигат нагоре чрез стълба ви от Светлина, свържете ги с великия диамант във Великото Централно Слънце. Това намерение ще донесе енергиите на по-висшите измерения в ядрото на Земята и ще ги разпространи в концентрични кръгове по планетата чрез всеки един от вас. Няма място на и в Земята, което да не бъде докоснато от тези енергии.

Сега се случва трансформация във всички системи стъпка по стъпка. Никой не знае какво ще се случи след това, защото вашата планета пресича непознатото и няма какво да се направи, освен да вървите с нея. Това е едновременно вълнуващо и ободряващо, а и доста плашещо в същото време. Чрез внимателно наблюдаване на знаците в небесата и тези на земята, вие може да продължите да се движите напред с вяра и доверие, че всичко е наред и е според Божествения План за всичко живо в космоса. Случват се Земни промени, които са доста стряскащи с тяхната внезапност и много от тях, за които не знаете, се случват под океаните на вашия свят. Последните следи от старите програми и системи от вярвания настояват вие да им обърнете внимание и на всеки един от вас подобава да е непоколебим в решителността си да стои в Светлината си и в Истината си и да измине разстоянието.

Много стряскащи събития са на път да се разгърнат и е необходимо да стоите свързани с пространството на сърцето си колкото може повече. Бъдете гъвкави в очакванията си в началото на всеки ден и приемайте спокойно това, което идва. Невидимите реалности се появяват по-често и се групират в краищата на едно измерение и в началото на друго. Вие сте майсторите алхимици и сега можете да създадете света на най-дълбоките си сърдечни желания. Ще има много възможности, които да се обединят в единство, за да се фокусирате върху това, което е необходимо в определени моменти от време на повърхността на планетата. Знайте, че като се свързвате с портала на дъгата от Светлина, когато посещавате този сайт, вие сте активирани за по-високи и по-високи нива на съзнание. Това е дейност на постоянен напредък за всеки един и за всички.

Повишаването на нивото на честотите ви е абсолютно важно всеки ден, ако искате да сте в състояние да се справите с всичко, което се проявява на повърхността на планетата ви и във вашето ежедневие. Работете заедно и си помагайте взаимно, тъй като осъзнавате нуждата да правите това. Любовта идва, приканвайки множеството си аспекти и чудеса. Хората, които е предназначено да срещнете, се появяват сякаш чрез магия, проекти, които бяха в застой, изведнъж се завършват с пълно съвършенство и удивителна лекота! Животът приема магическите качества на синхронизацията и вие ще се намерите пълни с ентусиазъм за създаване на нови проекти и нови задачи. Ще издигате нивото на стандартите, необходими за живот на тази Земя като божествено същество, напълно изразявайки родството си със Създателя на всичко.

Можете да получите по-голяма информация и знание от кристаловидната решетка, отколкото беше възможно някога преди. Настройването към големите кристали, които са в и на планетата, ще помогне за привеждането ви в синхрон със скритите съкровища, скрити във вас. Прегърнете тези дарове с жар и наслада, когато те идват до съзнанието ви, защото не само това, което не е любов във вас, се нуждае от съзерцание, освобождаване и отразяване, но също и тържеството на това, което идва, за да ви напомни за величието ви. Сега вие започвате да изпитвате собственото си величие, тъй като блокажите за това знание са вдигнати в издигнатите честоти.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
 ©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони