Wednesday, November 6, 2013

Клетъчен Резонанс и Преструктуриране (1-16-ти ноември) - Висшият Съвет на Плеядите


Искаме да ви кажем, че страхът, който мнозина от вас изпитват в този момент, е нищо повече от припомняне на минали животи в различни цивилизации, спомени на вашите тела и празник на сърцето, което знае това.

Всичко това е естествена реакция спрямо вселенската Истина, с която вашите тела са бомбардирани точно в този момент. Универсалната истина за Свободата, Личната сила и доверието в Себе си. Вселенските закони на Любовта, Светлината и Мира: Единството с другите, Вселената и Вечният ОМ. Енергиите, които са ви въздействали и продължават да ви влияят, са насочени към бърза и лесна трансформация и подготовка на съзнанието да възприеме вашите звездни братя и сестри, навлизащи в планетарната система на Земята. Масивно пробуждане на заспалите души и проникване на енергии от външните слоеве на атмосферата ще бъде усетено от всички вас.

Скъпи мили деца на Слънцето, Луната и звездите, скъпи звездни семена, звездни хора, ние идваме днес при вас за да припомним важността на пътешествието, което всеки от вас – светлоносци, е предприел в този исторически момент. История, която се разгръща и променя с всяко завъртане на Луната, с всяка обиколка на Слънцето, с всеки удар на сърцето ви. Тук сме, за да ви уверим и информираме, че всичко се реализира по най-добрият начин - така, както трябва да бъде.

Знаем, че мнозина от вас усещаха страх и паника, много бяха погълнати и потопени в различни тежки енергии, заобикалящи сърдечният ви център. Безпокойство, сърцебиене и дълбоко скрит страх от сърцевината на същността ви се разпростираше по цялото ви тяло. Опасения, че не можете да го овладеете, нито спрете. Въртележка от емоции ви обземаше със сила, почти закриваща висшият ви Аз. Емоционално цунами, разтърсващо личността, сърцето и душата.

Всичко това е нормална реакция към вселенската Истина, че телата ви са бомбардирани точно в този момент с универсалната истина за Свободата, Личната сила и доверието в Себе си. Вселенските закони на Любовта, Светлината и Мира: Единството с другите, Вселената и Вечният ОМ.

Дълбоко в сърцата си вие чувствате промените и знаете, че започва Нова ера. Вътрешната ви мъдрост ви подсказва, че случващото се с вас има вселенска значимост, но умът се противопоставя и изпада в паника. Много от вас се чувстват загубени, други незаземени, но вие трябва да го направите! Закответе себе си в майката Земя толкова силно, колкото можете, защото вълните на масивното енергийно издигане на планетата ще се появят много скоро.

Всичко, което изпитахте през последните няколко седмици беше всъщност репетиция и подготвително упражнение. Много от вас бяха поставени в условия да издържат на масивния прилив на енергии, който проникна на планетата и още веднъж ще подпомогне събуждането на спящите души.

Както лукът има много слоеве и люспи, така и процесът на всеобщо Възнесение е многопластов. Не е възможно всички да бъдат събудени по едно и също време, това би довело до голям шок. Страхът би се разпространил във вселената до покрайнините й, повлиявайки всяка душа, съществуваща на различен етап от своята еволюция.

Съветваме ви: останете спокойни и устойчиви, дишайте дълбоко и ходете боси по земята колкото може по-често. Вие сте толкова нужни в този момент! Сигналът да заземите новите енергии вече звучи. Заемете позиции и го направете Сега!

Разбира се има още много което искаме да ви кажем, скъпи обичани деца. Искаме още веднъж да насочим вниманието ви към нещо много обикновено, но то ще ви помогне, на вас и тези около вас: стойте в баланс! Страхът не съществува, той е илюзия! Това е реакцията на телата ви към непознатите и активирани отново кодове на ДНК, свързани с оцеляването на телесния носител.

Позволете ни да ви обясним как работи вашето ДНК и по какъв начин новите енергии влияят на човешките тела. Всичко това се случва на субатомно ниво. Поради този факт, съзнанието ви не е наясно за разнообразните комуникации между клетките и космическите лъчи на Централното Слънце, преминаващи през седемте царства на Плеядите и достигащи вашето Слънце. След това те биват доставени към вас през лъчите му и отраженията на Луната.

Когато се осъществява такъв клетъчен диалог, вашето съзнание не взима участие, но усеща емоционалният компонент, носен от енергийните вълни. Вълна след вълна, свежа информация с вибрацията на Истината, се вливат във Вас. При съприкосновението с вълните лъчиста енергия, телата ви активират спящите слоеве и ДНК кодове. По този начин се усилва активността на клетките, които са били спящи от еони от време.

Активират се онези клетки в ДНК структурата и хромозомите, които в миналото са били отговорни за вашият директен контакт с Божественото, непосредствената връзка с Източникът и спомените за всичко което е било, е сега и ще бъде.

Активиращата се клетъчна памет се изпълва с информация, която служи на клетките да се пробудят и да задвижат отново процесът на вътрешна комуникация в тялото. Това форсира клетките да изхвърлят навън всяка неистинна информация, която сте възприели през настоящото и миналите си прераждания на Земята, вашите и на тези, които са били преди вас. Всички ненужни модели, които носи ДНК паметта биват рециклирани.

Енергийната структура на вашите енергийни портали (чакри) и енергийното поле около вас действат като магнити, които се отблъскват. Докато тези две полета не се стабилизират, Истината не може да бъде доставена до вашето съзнание. Страхът се проявява именно в този етап като страх от новият начин на живот и новото разширено възприемане на космическите закони на битието. Нови модели, заменящи старите. Тялото ви съвсем естествено се противопоставя на промяната. То незнае какво ще последва и се придържа към вече познатата три-измерната реалност. Когато промяната започне, ще се чувствате уплашени, нервни и несигурни къде се намирате, наистина няма да сте заземени.

Това имаме предвид, когато казваме, че вие получавате различна настройка на ДНК. Забелязваме, че при много от вас процесът има променлива природа, изпитвате голям дискомфорт. Молим ви, разберете, че подобно състояние е всъщност необходимо на вашите тела да се преконфигурират в новият тип на съществуване.

Въпросът, който много от вас ни задават е: Защо просто не се създадат нови тела и да се инкарнират нови души на планетата? Защо толкова много хора трябва да минат през страдание и дискомфорт в процеса на издигане в по-фина структура на телата. Отговорът на това е прост: ВИЕ, ВСИЧКИ ВИЕ ИЗБРАХТЕ да се случи това за целта на този уникален експеримент, в който всички заедно взехте участие. Целта ви беше да намерите изход от тъмния лабиринт без памет за Истината, за да тествате вашите собствени сили и способности. Водеше ви идеята напълно и изцяло да промените разбирането в самите вас, че ВИЕ СТЕ БОГОВЕ – ВСЕКИ ОТ ВАС Е СЪЗДАТЕЛ НА СОБСТВЕНАТА СИ СЪДБА! Времето дойде и ние сме тук просто да ви асистираме в движението ви напред към собствените ви мисии и откриването на вашия уникален път към Светлината.

Трансформираната Тъмна материя носи огромна вибрационна честота, по-голяма от онази, родена в Светлина. Когато цикълът на трансформация приключи и светлината, преминала през тъмнина, отново стане светлина, за Космоса това се приема като градивен материал за създаване на НОВИ вселени.

Ето защо е толкова важно за всички вас да оцените процесът, през който преминавате като необходимото обновяване, като необходимото зло, ако искате. Вие трябва да освободите старите ограничения и да се избавите от остарелите чувства, мнения и неверие. По този начин ще преминете през всичко това точно сега.

Бъдете готови, деца на Светлината, тези от вас, които закотвят новите енергии ще бъдат особено засегнати в този период, понеже вашите тела ще бъдат наводнени от информационни пакети. Онези, които са напълно успокоени и имат дълбока връзка с Божественото, ще се окажат дори в по-неспокойни състояния, в сравнение с хората, които не действат като котви за енергията, а просто я разпространяват. И така, умоляваме ви, останете спокойни, разберете процесът и позволете на тялото си да възприеме новите енергии и да не ги посреща със страх.

Не стойте на режим Страх, това не е пътя. Всички вие имате достъп до различни похвати и техники за лечение, създадени от светлоносците, дошли преди вас. Те могат да ви помогнат в балансирането и издигането на енергията: полускъпоценни кристали, цветни есенции и различни други природни методи. Фокусирайте се върху ЗАЗЕМЯВАНЕТО, нямаме предвид само стоенето боси на земята, но също потапяйте се в различни занимания, които радват сърцето, карат го да пее и му помагат да достигне релаксация, радост, свобода и любов.

Висшият Съвет на Плеядите - чрез Анна Меркаба

Източник

Превод: Мира Андреева| Самосъзнание.com


http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/11/kletychen-rezonans-i-prestrukturirane.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони